Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik az oltas elott elkaptak...

Akik az oltas elott elkaptak a Covidot, mennyire volt masabb az oltas mellekhatasa a Covidnal?

Figyelt kérdés
Sok oltott ismerosom arrol szanolt be, hogy 2-3 napig lazasak voltak, fajt mindenuk. Nekem eleg hasonloan zajlott le a covidom kb 3 nap alatt? Van akinel az oltas durvabb mellekhatasokat valtott ki mint maga a Covid?

2021. ápr. 29. 00:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%
Exotherm, ezt írtam
2021. ápr. 29. 21:03
 22/30 anonim ***** válasza:
jó de chip ugyan már :D
2021. ápr. 29. 21:21
 23/30 anonim ***** válasza:
Sinopharmtol is baromi rosszul voltam aznap, tegnap reggel nyomták,fáradtság gyengeség, de lázam nem volt, ma már csak a kezem fáj.
2021. ápr. 30. 00:09
 24/30 anonim válasza:

Nálunk a családban, aki elkapta a vírust nagyon rosszul volt. Bár szerencsére kórházba nem került senki, de jóval súlyosabb tünetei voltak, mint más betegségeknek korábban. (Nyilván influenzára, megfázásokra gondolok, más ismererlen vírusos megbetegedésekre, nem egy daganatos megbetegedésre) Hosszan fennmaradó következményei lettek.

Az oltástól senkinek sem volt baja. Max egy napig a keze fájt. Mind azoknak akik átestek már rajta, mind pedig azoknak, akik még nem.

Ez sinopharm volt, illetve azt hiszem egy valakinél pfizer.

2021. ápr. 30. 17:10
 25/30 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudhatod, mennyire leszel beteg a COVID-tól (még akkor sem, ha már voltál, mert másodszorra egyáltalán nem biztos, hogy ugyanúgy zajlik, mint először), ezért inkább az oltás mellékhatása, ami vagy nincs, vagy 1 napos, sokkal ritkábban 2, esetleg 3 napos.

Amúgy, ez egy olyan vírus, amivel senki ember nem találkozott még életében. Lehet, hogy a babák számára (kik szintén nem találkoztak még azzal, ami ellen beoltják őket) ugyanilyenek az oltások. Csak erre értelemszerűen nem emlékszünk kisbaba korunkból.

2021. ápr. 30. 20:23
 26/30 anonim ***** válasza:
Aszongya senki nem találkozott vele xdxd még jó hogy kb 60 éve létezik igazoltan koronavírus
2021. ápr. 30. 20:34
 27/30 anonim ***** válasza:

A koronavírusok nem 60 éve léteznek, hanem úgy 10000 éve.

A SARS-CoV-2 koronavírussal pedig 2019 előtt még nem fertőződött emberi lény. (Úgy, hogy erről bárki tudomást szerzett volna, biztosan nem .)

2021. ápr. 30. 21:20
 28/30 anonim ***** válasza:
A legtöbben a második oltástól lesznek rosszul azok közül, akik nem voltak betegek. Ebből az következik, hogy aki beteg volt, annál az első oltás után várható ez. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezeknél az embereknél a második oltás után (tehát, amikor a szervezetük harmadszorra fog szembesülni vele).
2021. ápr. 30. 21:29
 29/30 anonim ***** válasza:
#28! Én olyat ismerek, aki negyedszer találkozott vele. Először covid, otthoni gyógyulással, mint egy kellemetlenebb influenza elhúzódó köhögéssel. Utána 2 oltás (nem tudom, milyen mellékhatásokal), majd 1 hónappal később újra covid. Ugyanolyan súlyos, mint az első, csak 2 nap alatt lezajlott.
2021. máj. 1. 14:54
 30/30 A kérdező kommentje:
érdekes, nekem az influenza sokkal durvább mellékhatásokat produkált. Alig tudtam aludni, reszkettem a hidegtől, fájt mindenem, meg az orrom is folyt. Covid miatt meg csak aért maradtam otthon, hogy ne fertőzzek. De amúgy nem éreztem magam rosszul 2 nap után. A szaglásvesztés persze kellemetlen volt, de az is elmúlt 10 nap alatt.
2021. máj. 1. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!