Manly kérdése:
Megint covid.Mit gondoltok arról, h a hétvégén megrohamozták a vendéglátók teraszait és a Zacher is hibának tartja ?
Figyelt kérdés
Lehet, h 1-2 hét múlva kiderül.2021. ápr. 27. 17:44
1/23 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Eddig is úgy volt, hogy akkor volt több beteg, ha szigorítás volt és akkor kevesebb, ha lazítás. Zachernek hivatalból kell keltenie a pánikot.
2/23 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy pár hét múlva látszódni fog a következménye a statisztikában. Lesz egy kiugrás.
3/23 anonim válasza:
Nem fog látszódni. A statisztikát úgy csűrik-csavarják, ahogy dicső vezérünk érdekei megkövetelik. Most pedig meccsekre akar járni...
4/23 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem miért kell mindenből pártpolitikát csinálni, é miért csak a foci jut az emberek ezébe bármi a téma.
2021. ápr. 27. 18:28
5/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai volt most nyitni, minden eddigi szívás meg korlátozás pozitív hatása megy a kukába.
6/23 A kérdező kommentje:
Ettől tartok
2021. ápr. 27. 19:53
7/23 anonim válasza:
Nem lesz hatása, de azért remélem pár nagypofájú a gépre kerül közülük.
8/23 anonim válasza:
Talán, de csak talán, jó lehet, ha a visszaesés után még inkább az oltást mondogathatják (nincs bajom az oltással, be is lettem oltva, de van, hogy, bármiről is legyen szó, "kell" az ürügy...)
9/23 anonim válasza:
A számokban nem fog látszódni - azt kikozmetikázzák -, viszont szerencsétlen kórházi személyzetet nagyon sajnálom. :(
10/23 anonim válasza:
#7: Nyugi, a nagypofájúak nem fognak gépre kerülni, csak az olyan rettegők, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!