Milyen rövid távú imunerősítő terápia/kúra van?
Egyre többet olvasom, hogy mindenki el fogja a covidot kapni. Én nem kérem az oltást és pár hét alatt valahogy meg kellene erősíteni az immunrendszerem hogyan csináljam? Milyen étrendkiegészítőket vegyek meg?
ÉN kényelmes vagyok. Irodába ülők a gép előtt, nem mozgok semmit. Nem eszek zöldséget, gyümölcsöt, mert útálom. Viszont sok tejet fogyasztok (2l per nap) és sok folyadékot emellett. Soke gyébb fűszert pörköltek, szószok formájában. Megfelelően sok a zsír,cukor és sóbevitelem. Az étkezésen a lehető legkevésbé szeretnék változtatni viszont a tablettákra széles körűen nyitott vgyok. Mindent beszedek ha kell
1,
C vitamin, retarder (lassan felszívódó) napi akár 3-4 ezer mg.
2,
D3 + K2 napi rendszerességgel (a K2 segíti a D3 vitamin felszívódását, azonkívül megelőzhető, hogy a kalcium az ereidben rakódjon le, ami érelmeszesedést okozhat, tehát fontos a D vitaminnal együtt a K2 is!)
3,Cink, szerveset és ezt is naponta.
Azonkívül, ha valami problémát érzel a légutaidnál (felső+alsó) + torok, akkor nagyon hatásos a propoliszos méz + gyömbér!!!
Inkább ezeket edd, mint bármiféle antibiotikumot!
Ja, és sürgősen kezdjél el mozogni, ami a lustaság (ami szintén egy betegség, csak lelki) ellen nagyon hatásos, mert hosszútávon nem tudod megvédeni magad csak a vitaminokkal, kell az egészséges életre való törekvés is, ami sok sok betegséget is megelőzhet!!! :)
Fel a fejjel! Ez kezdetben mindenkinek nagyon nehéz, de később, ahogyan belel lendülsz, majd még hiányolni is fogod!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!