Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Volt rátok hatással a napokban...

Volt rátok hatással a napokban megjelent táblázat az oltásokról?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

[link]

2021. ápr. 27. 10:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, most már minden vakcinát hatásosnak tartol
Igen, most már ha nem is minden, de több vakcinát hatásosnak tartok
Igen, a Pfizert most már nem szeretném
Igen, csökkent a bizalmam több vakcina iránt
Nem befolyásolta a hír a vakcinák iránt érzett bizalmamat
47 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Igen, megerősített abban, hogy ne oltakozzak.
2021. ápr. 27. 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Igen, felderített, hogy azt hiszik, van, aki ezt beveszi; és elkeserített, hogy van, aki ezt beveszi. Kb ennyi.
2021. ápr. 27. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem befolyásol, mert eleve más-más csoportok kapják a különböző oltástípusokat. Vannak kivételek, de nem az az általános. Az életkori és egészségi megoszlást is oda kellene írni az egyes oltásokhoz, hogy kik és milyen arányban kapták. Pfizert eleve többnyire idősek, krónikus betegek kapták, fiatalok alig.
2021. ápr. 27. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként most nagyon tolják a Sinopharm vakcinát, de annak sem jók a mutatói, kb. a második legrosszabb a táblázat alapján, inkább az elgondolkodtató, hiszen azt bárkinek beadják, aki most jelentkezik. Facebookon olvastam olyat, hogy valakinek a kínai oltást ajánlotta fel a háziorvosa, de valami betegsége miatt a kezelő szakorvosa meg mondta, hogy ő azt nem kaphatja. A háziorvos simán beadta volna olyan betegség mellett, amivel nem lehetne.
2021. ápr. 27. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

igen

megerösitett abban hogy a fidezs kormány adatokat hamisit, félinformációk alapján félretájékoztat, és politikai célokra használ fel mindent

2021. ápr. 27. 10:47
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Igen, megerősített abban, hogy a kormány hazudik össze-vissza.

Eddig is tudtuk, ez tény, csak sajnos a sok ostoba, gondolkodni, olvasni képtelen ember meg bekajálja a kamut. :(

Engem nem érdekel, vszeg Pfizerrel fognak úgyis oltani, mert az országban ezt engedélyezték. Pont.

2021. ápr. 27. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Igen ez csak a szokásos Fidesz hazudozás.

És megerősített abban, hogy az oltásellenesek valóban birkák. Eddig ők dobálóztak azzal, hogy fideszes birka vagy ha oltást elfogadod. Most érdekes módon jó nekik a Fidesz hazugsága...annyira szánalmasak, hogy arra nincsen már szó. :(

2021. ápr. 27. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel ezek az adatok ebben a formában lószart nem érnek, hiányosak
2021. ápr. 27. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
42%
Igen, mivel a fidesz mindig hazudik, még inkább eltántorított a 2 keletitől.
2021. ápr. 27. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

Én fontosnak tartom az oltást és már oltattam is, de szerintem undorító amit abban a táblázatban összehordtak, majd pont a hatékonyabb Pfizernél lesz több megbetegedés a Sinopharmhoz viszonyítva, persze... szerintem így akarták a kevésbé hatékony kínait rásózni minél több oltásra váróra, de akkor miért rendeltek belőle olyan sokat? Sajnos nekem is csak az jutott, nem örülök neki, de nem láttam értelmét hónapokig a Pfizerben reménykedni.

Vajon más országban is meg merték tenni ezt a kamuadatos dolgot? Amit én eddig láttam és olvastam, más országokban be merték vallani hogy a Sinopharm egy gyengusz cucc, de nálunk valamiért vakerázni kell. :(

2021. ápr. 30. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!