Mi a menete annak hogy én válasszam ki melyik vakcinával szeretném magam beoltatni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 20:46
11/17 anonim válasza:
Érdekes, hogy Szerbiában online regisztrációnál be lehet jelölni, hogy milyen vakcinákat fogadász el, és annak megfelelően küldenek központilag értesítést, hogy melyik oltópontra lehet menni. Szerbiában túlnyomórészt Sinopharm vakcina van, Magyarországon meg vegyesen minden fajta és itt mégse oldották ezt meg. Amit #9 ír, az csak kifogás.
12/17 anonim válasza:
A vakcinák típusai kb. olyanok mint a ceruza elem márkák közti választás. Teljesen mindegy, hogy duracell, varta, energizer stb. a távirányítót mindegyik ellátja a szükséges feszültséggel. A különbség elenyésző és gyakorlatilag lényegtelen, nyomás oltakozni ahogy ez a fiatalember mondja: [link]
13/17 anonim válasza:
12-es
Óriási tévedésben vagy. A helyes hasonlat itt a cink-szén elem, alkáli elem, lítium elem lett volna. Nem mindegy, mert nem egyformák.
14/17 anonim válasza:
Valóban szerencsésebb lett volna részletesebb példát mondani de az egyszerű ember nem érti meg úgysem. A hatásmechanizmus és gyártási technológia valóban eltérő. Én már csak tudom, elég erős molekuláris biológiai képzettségem van. A hatékonyság/hatásosság minden jelenlegi típusnál kielégítő és a súlyos esetleges mellékhatások statisztikailag nem hozható összefüggésbe a vakcinákkal. Minden gyártó próbál úgy alávágni a másiknak ahogy csak bír. A 2-3%os mortalitási rátâjú vírus meg közben szedi az áldozatait.
15/17 A kérdező kommentje:
14: beoltott személytől el lehet kapni a vírust?
2021. ápr. 28. 00:52
16/17 anonim válasza:
#12 nem a legjobb példa, mert a varta elem sokkal gyengébb, mint a duracell vagy az energizer.
#14 az oltás a vírus továbbadását is nagy mértékben megakadályozza, és eleve kis eséllyel fertőződnek meg az oltottak. De mivel egyik vakcina sem 100%-os hatékonyságú, nem lehet teljesen kizárni, hogy az oltottak fertőzhetnek. Ritkán, de előfordulhat. Természetesen nem az oltás miatt fertőznek, hanem ha annak ellenére a szervezetükbe kerül a vírus másik emberről. Az oltások viszont nem tartalmaznak élő koronavírust.
17/17 anonim válasza:
A kérdező #15-ös kommentjére szántam a választ, nem a #14-nek, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!