Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Medrol szedése után pokol az...

Medrol szedése után pokol az életem, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 19/L. Vagyok, ekcémára felírt bgyógyász Medrol 4 mg-ot, két hétig napi 4 et aztán két hétig napi 2 őt majd egy hétig 1 et kellett volna szedjek, de mivel iszonyatos vizes lett az arcom, plusz szőr is nőtt mindenhova, abbahagytam 2,5 hét után a szedését, tudom fokozatosan kell, így tettem, viszont az ekcémám visszajött talán még rosszabb is, az államon olyan gyulladás van, pattanás+ vörös folt az egész, a kérdésem hogy mitévő legyek, ez a bgyogyasz szerintem egy sz*r, a vizesedésem azóta se tűnik el, a fejem 2 szer akkora, tönkre tett teljesen, többet ártott, mint használt. Szerintetek kihez kéne forduljak, vissza ide már nem mennék, esetleg házi orvos, vagy újabb bőrgyógyász, aki tudna rajtam segíteni, hisz újra szteroidot az életbe nem szednék be, az utcára alig merek kimenni. Remélem van ötlete valakinek, vagy járt már hasonló helyzetben, ez a medrol katasztrófa. De az is, hogy felírták.

2021. ápr. 26. 00:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Idővel elmúlik, én napi 32mg-t szedtem, elég kellemetlen, de ez van.

Az orvos sem 100as szerintem, de felelőtlenség magadtól elhagyni egy szteroidot, mert a betegség sem lett jobb.

2021. ápr. 26. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg szteroidos gyógyszert tilos szedni
2021. ápr. 26. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Phaszt... Nekem az az egy esélyem volt elkerülni egy súlyos műtétet...
2021. ápr. 26. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
#13 Nyilván az más, de bőrproblemakra azért erős túlzás...
2021. ápr. 26. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez jogosnak tűnik...
2021. ápr. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!