Hamarosan itt az Indiai Mutáns Vírus? Bejöhet Ausztriából ha odaér Ausztriába?
Megjelent Svájcban az indiai mutáns
Svájcban is azonosították a koronavírus indiai variánsát − írja a Guardian. Az országban egyelőre egy esetet regisztráltak.
A vírusváltozatot egy „repülőtéren áthaladó utasnál” azonosították.
A vírusváltozat miatt több ország szigorította az Indiából érkező utasok határátlépésre vonatkozó szabályait.
Il primo caso della variante indiana del COVID 19 è stato trovato in Svizzera. Si tratta di un passeggero che era entrato attraverso un aeroporto di transito. La consultazione sull'inserimento dell'India sulla lista dei Paesi a rischio è in corso.
Vagyis.
A COVID 19 indiai változatának első esetét Svájcban találták meg. Ez egy utas, aki egy tranzit repülőtéren keresztül érkezett. Folyamatban van a konzultáció India felvételéről a veszélyeztetett országok listájára.
És Svájc Ausztria mellett van. Ausztria pedig Magyarország mellett.
Kedves utolsó!
Nem azért pusztít Indiában jobban, mert oda tervezték... atyaisten. Azért, mert sokkal sűrűbb a népesség, és szegényesebbek a körülmények. Azért ne hasonlítsunk már egy Indiát pl. Németországhoz, ahol a legfejlettebb csúcstechnológia is elérhető. Habár jómagam nem vagyok biológus, viszont az egyik legjobb barátnőm biológiából doktorált, és egyébként részt is vesz bizonyos kutatásokban a vakcinákat illetően, és nekem ő mondta, hogy egyszerűen nincs benne semmi, amitől félni kellene. A gond az, hogy az emberek nem értenek hozzá, és amihez nem értenek, attól meg félnek. És persze rettentő fogékonyak vagyunk a konteókra... lásd pl. lapos Föld hívők. És most itt nem viccelek. De ez tökéletes példája továbbra is annak, hogy hiszünk a baromságokban. Speciel én úgy gondolom, hogy mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy mit akar kezdeni a saját egészségével, de megbízható forrásból próbáljunk meg informálódni mielőtt leírunk valami bődületesen nagy marhaságot. Ne haragudj utolsó, de az általad legyártott konteó több sebből is vérzik.
Miért is akarnának oltásokkal szarakodni dollármilliókért, amikor nagyon olcsón szabadon lehetne ereszteni egy influenza vírus olyan variánsát, mely állatról emberre is képes terjedni, majd utána emberről emberre? Egy ilyen vírus konkrétan úgy megtizedelné a népet, hogy szerintem aztán lehetne pánikolni az anarchiától. De erről nincs szó... Mielőtt bárki összeszarná magát :D Már elnézést. Olcsóbb és hatékonyabb megoldás lenne. :) Ezeknek a hatalmas cégeknek nem éri meg, hogy megfertőzzenek téged az oltással... érted? Túl hamar kiderülne a "turpisság", és hát ha el kezdene kihalni az emberiség, akkor összeomlana az infrastruktúránk, a civilizációnk, amelyet ismertünk. És tényleg valami Legenda vagyok c. filmben találnánk magunkat. Nyilvánvalóan ez senkinek nem célja. :)
Úgyhogy ne terjesszünk olyan hihetetlen nagy butaságot, hogy ebolával fertőznek meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!