Sputnik vagy Astra, ki melyiket választaná és miért?
Astra után sokaknál erős válaszreakció jelentkezett, ahogy hallottam. Szputnyiknál ha volt is pl. kis láz, az csak egy éjszaka /nap tartott.
Apukám egyébként Astrat kapta és neki semmi baja nem volt utána. Férjem Szputnyik utáni este valószínűleg lázas volt, másnap délelőtt végig aludt,másodikat igaz még nem kapott...
én Astrát kaptam, semennyire nem értek hozzá, ugyanazokat a cikkeket olvasom, mint mindenki más laikus, és az itteni válaszadók, viszont oroszt és kínait nem akartam (továbbra is mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs, miért nem, egyszerűen nem voltak szimpatikus, maradtam Európán belül :D)
Volt egy nap hőemelkedésem és karfájdalmam tőle másnap, és ennyi. Engem nem vert földhöz, de azokat sem értem, akik ezt hozzák fel ellenpéldának... heves immunválasz jelentkezik, és akkor mi van? A kisgyerekek is lázasak és nyűgösek az oltásaik után.
Aztán hogy mi lesz hosszútávon, azt nem tudom. Ahogy senki más sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!