Tegnap azt nyilatkozta Galgóczi A.,hogy nyáron sem lehet majd letenni. Már 25C felé is kellemetlen és rosszul vagyok benne. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Miért írtam volna viccből? A kimosott tiszta maszk tényleg illatosabb, mint a sz.r. :D
Emellett rájöttem, hogy pl. a bogarak se repülnek az arcomba, talán a városi port is szűri valamennyire, stb.
2021. ápr. 21. 10:44
22/42 anonim válasza:
18: azt a munkát te választottad, amiben hordani kell, kár ezzel példálózni, átlagember nem ehhez szokott. Bár szerintem itt leginkább az utcai értelmetlen viselése, ami sokakat kiakaszt. Már most se kellemes, de ha melegszik még rosszabb lesz.
2021. ápr. 21. 11:08
23/42 anonim válasza:
Miért lettek lepontozva a válaszaim? (19. és 21.)
A kérdés az volt, hogy felveszem-e, én adtam releváns választ a kérdésre. Kíváncsi lennék az indokokra, ami szerint mégis irreleváns, haszontalan.
2021. ápr. 21. 11:14
24/42 anonim válasza:
Már ma is fulladtam benne és ennél már csak melegebb lesz, tehát a válasz nem!
2021. ápr. 21. 11:17
25/42 anonim válasza:
Látom hogy azóta is többen nyomkodják a pirosat rám, de kifejtenétek kérlek, hogy pontosan MI MIATT nem hasznos, nem releváns, amit írtam? :D
2021. ápr. 21. 11:19
26/42 anonim válasza:
"Miért lettek lepontozva a válaszaim?"
Mert nem azon múlik a pontozás, hogy releváns-e a válaszod, hanem hogy tetszik-e a pipálgatóknak. Ennél a kérdésnél a maszkellenesek vannak többen, tehát azt kellett volna írnod, hogy "Dehogy veszem fel, nem vagyok birka, nem akarok megfulladni, jogom van a friss levegőhöz, maszkbetegséget kapok tőle, kukacok élnek benne, stb." Erre felpontozást kaptál volna.
2021. ápr. 21. 11:21
27/42 anonim válasza:
Nyilván, csak kíváncsi vagyok, hogy dedóznak-e tovább, vagy bevallják, vagy jönnek valami vicces kifogással. :D
2021. ápr. 21. 11:23
28/42 anonim válasza:
Én meg fulladok a maszktól! Nem veszem fel nyáron. Egyik se jó. Volt már sima maszkom volt már FFP2-es. Nem jók ezek a maszkok.
2021. ápr. 21. 11:34
29/42 anonim válasza:
27: nekem a mosószer illatú rongy se jön be, irritáló, ha valami túl illatos, bogarakat meg max biciklizés közben szoktam látni, néha betalál 1-1, de kevésbé kellemetlen, mint a maszk kültéri viselése. Ami télen a ködtől, esőtől, szuszogástól pillanatok alatt átnedvesedett és utána jeges érzéssel tapadt rám, a napsütésben szintén nem kellemes, izzad alatta az arcom, a forró levegő az orrom körül meg fullasztó, hát inkább választanám azt, hogy szabadon szagulom a kutyasz.rt és jöjjenek a bogarak, mint a maszk.
2021. ápr. 21. 11:36
30/42 anonim válasza:
Teljesen érthető. De ettől még én jobban szeretem az illóolajok illatát, és sok bogárral találkozom az erdőben, így NEKEM praktikusabb. Szabad?
Én se nyomok rád pirosat, bár nem értek egyet veled. Nem nehéz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!