Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » COVID után más is tapasztalt...

COVID után más is tapasztalt fokozott, nagyon erős hajhullást?

Figyelt kérdés
Már 3 hete tünetmentes vagyok, előtte igazoltan COVID-os voltam, 2 hétig voltam vele táppénzen. Még most is nagyon sok hajat látok hajmosás után a lefolyóban, pedig nagyon nem is viselt meg a betegség. Két ismerősöm, akik közül az egyik nagyon rosszul volt, és még most sincs teljesen jól szintén erre panaszkodik, neki látványosan kihullott a haja. Visszanő? Miért hullik tőle a haj?

2021. ápr. 19. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Volt már ilyen kérdés.
2021. ápr. 19. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Alissa Milanonak is hullott rendesen a covidtól, fenn is van a you tube-on ahogy fésüli a haját és a kezében marad egy csomó. Nagyon sok mellékhatása van a fertőzésnek, hogy pontosan miért hullik a haj egyeseknél még nem tudni, vashiányt okozhat, attól pedig hullhat a haj is. Van akinek a bőre fáj, vagy nem érez egyáltalán szagokat ízeket.
2021. ápr. 19. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Poszt-Covid: ez az 5 tünet marad velünk legtovább: [link]
2021. ápr. 19. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Ide is írom, mert ha elvicceljük, legalább nem sírunk ezen: [link]

Én ezt választottam. Mondtam a páromnak, hogy ha teljesen megkopaszodok, akkor legalább minden nap új frizurám lehet :-D Fő a változatosság :-D

2021. ápr. 20. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 20. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Jelen :( Én már 2 hónapja átestem a betegségen, és 2-3 hete vettem észre, hogy nagy mennyiségben, csomókban kezdett el kijönni a hajam hajmosáskor és fésülködéskor leginkább, de egyébként is. Szedek 4 különböző vitamint, remélem érnek valamit, mert egyre aggasztóbb a helyzet. Több éve növesztem a hajam, végre szép hosszú volt, erre úgy hullik mint a kemósoknak, kb. sírni tudnék ha végighúzom a hajamon a kezem :( És amúgy a covid maga engem se viselt meg, 2 napig voltam igazán szarul tőle. Csak cserébe most kihullik a hajam :(
2021. máj. 9. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én márc. közepén estem át a fertőzésen, 9 napig voltam lázas és nagyon megviselt-sok más tünetem is volt, és kb. 3-4 hete kezdődött az extra durva hajhullás, ahogy leírtad 6-os, mint a kemósomnak, szinte sokkban vagyok, sokat sírok e miatt. Emellett erősen vashiányos is vagyok, de most iszom a Kraterblut szirupot, remélem beválik.Ez nagy lelki teher, főként nekünk nőknek. MInden tele van hajjal: ruháim, lefolyó szűrő, ágy...Mindenkinek kitartást és írjatok, hogyha valaki javulást tapasztal!!!
2021. máj. 12. 18:03
 8/10 A kérdező kommentje:
#7: Hidd el, a férfiaknak is épp úgy fáj a dolog, de majd pár hét/hónap alatt kicsit talán javul. Nekem még mindig hullik, de mintha kicsit már javulna. Egy átfogó vérkép sokat segíthet, a vashiány pedig önmagában is elég hozzá. Nem lesz gond, csak idő kell neki.
2021. máj. 14. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es, bocsi igen igazad van. Azért ez nem egy "egyszerű" influenza volt, valljuk be :( Vérképen: rossz koleszterin kissé magas, CRP szenzitiv pedig 1-ig jó és nekem 2,33 lett. Vas 7,1 és 10,9-től jó...Szóval még a gyulladás (crp) is rátehet erre a fránya hajhullásra. Kitartást és köszönöm a bátorítást.
2021. máj. 14. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ahogy felépül nagy nehezen az ember pár hét - hónap alatt, kezd a haja is rendbejönni, már jöj is azújabb hullám és kezdődik előröl az egész. Hajhullással, lázzal eszméletlen fáradtsággal stb.
2022. okt. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!