Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid: Hova fordulhatok, ha a...

Covid: Hova fordulhatok, ha a háziorvos az alapbetegségeim ellenére sem hív be oltásra? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 41 éves vagyok, Budapesten élek. Mivel a háziorvosomtól az első oltás körülbelüli időpontjára vonatkozó kérdésemre nem kaptam választ e-mail-en többedszerre sem, így telefonon hívtam őt néhány napja és annyit mondott: „Fogalmam sincs. 900-an vannak ön előtt.”

Ezután a koronavirus.gov.hu -n lévő telefonszámot felhívtam, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy a helyi Népegészségügyi Osztályhoz fordulhatok. Nos, megtettem, de azt mondták, hogy ők nem illetékesek. Megadtak egy másik számot, de ott sem kaptam segítséget, csak azt mondták, a háziorvosomhoz forduljak.. Vicc az egész.

A helyzet az, hogy sok helyen már Húsvét óta oltják a nálam másfél évtizeddel fiatalabb, egészséges embereket. Nekem vannak alapbetegségeim, mégsem hívnak, pedig az elsők között regisztráltam.

Hova fordulhatok, hogy „felülről” szóljanak a háziorvosnak. Mert megpróbáltam már a fentieket, de nem kaptam segítséget sehol.

Köszönöm szépen előre is!

2021. ápr. 18. 17:14
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Kedves 28! Sajnos nem engedte a rendszer, hogy privát üzenetet küldjek neked. :( Azt szeretném kérdezni, ki a háziorvosod? Mert említetted a XVII. kerületet. Az enyém dr. H.Sándor.
2021. ápr. 25. 12:55
 32/32 A kérdező kommentje:
Kedves 28! Olvastad a levelemet?
2021. ápr. 28. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!