11/17 anonim válasza:
A Telekomnak, MÁV és Rail Cargo Hungaria dolgozóknak is fel lett ajánlva az oltás. Kínai... SOS-ben kellett vàlaszolni, volt, ahol 1 órát adtak jelentkezni 😕
12/17 anonim válasza:
A "kigyógyultam a betegségből" opció miért nincs fent?
13/17 anonim válasza:
12. Szerintem azért, mert a kérdező azt kérdezi, hogy kit mivel oltottak/oltanak be és erre a kérdésre az nem válasz, hogy "kigyógyultam a betegségből".
14/17 anonim válasza:
13. Igazad van, megkövetem magam. Viszont így a kérdésre van hivatalos válasz, hiszen van arról adat, hogy hány ember milyen vakcinát kapott.
15/17 anonim válasza:
Illetve akkor a "Semmilyennel" is kellene, mert kizárjuk azokat, akiket nem oltottak be.
16/17 anonim válasza:
Engem folyamatosan oltogatnak a kollégák, az minek számít? ;)
17/17 anonim válasza:
"az minek számít? ;)"
Debilitásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!