Már beoltottak! Aki közületek "mRNS vakcinát" kapott, jelentkezett valamiféle mellékhatás?
Akinek ez kínai lenne: gyorstalpaló a típusokról:
https://www.youtube.com/watch?v=2eMWJWvuhqs
Moderna.
Már aznap néhány órával utána elkezdett nagyon fájni a karom, éjjel pedig magas láz
A húgomnak a kisujja, a gyűrűsujja és a keze oldala érzéketlen azóta. Mozgatni picit tudja, de teljesen érzéketlen!
Ja, és ápolónő! Pfizert kapott, már kb 2.5 hónapja.
Én Pfizert kaptam, egyik nagyszülőmmel együtt (első adag), lassan -órák kérdése), már 1 hete.
Másik nagyszülőm meg Modernát. Ő elvileg még karfájdalomra sem panaszkodott, elég szívós alkat, meg fiatalos.
Másik nagyszükőmmel velem együtt csak karfájdalom volt, meg mintha én éreztem volna kicsit rosszullétet. De ezt nem feltétlen a Pfizerre kell kenni, mert eléggé rossz időszakom van, és alvásproblémáim is vannak meg félek valamilyen szinten az ilyen orvosi, bökdősdi dolgoktól.
A fenti kommentre regalálva:
Lehet, hogy a #15-ösnak van igaza, vagy ilyesmi vonalon kell elindulni.
Más kérdésnél aki a tűtől félt, már leírtam, hogy sok függ attól, hogy milyen az ápoló/ doki keze.
Mi hárman meg se éreztük az oltást kb, és mégcsak nem is vérzett.
Meg a vérvételt is nagyon megtudja csinálni a mi körzetisünk, pedig nagyon érti a bökést. Kiskorom óta mondják nekem hogy kicsi a vénám, meg sokszor főnővért hívtak, az említett hölgy meg úgy levette már 3x a vérem, hogy tényleg nem is éreztem.
"4 fél egy órás"
4 és fél egyórás vagy 4 fél-egyórás vagy másvalami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!