Beadassam magamnak az AstraZeneca oltást?
"Orvostanhallgató vagyok és nap mint nap orvosok mellett dolgozom és kivétel nélkül mindegyik ezt mondta szóval kérlek ne tudd jobban, hogy mit tudok és mit nem"
Az orvosok a gyógyításra tettek esküt!
Bevizsgálatlan csak "vészhelyzeti engedéllyel" rendelkező vakcinákat adnak be a gyanútlan tömegeknek, míg saját maguknak kizárólag a megbízható Pfizert.
Bort isznak és vizet prédikálnak.
Egy szégyen!
#11: Ne terjessz hülyeségeket.
A Pfizer (is) talán nem vészhelyzeti engedéllyel rendelkezik csak?
Hogy az eü-sök nagy része Pfizert kapott, annak köszönhető, hogy ők voltak legelöl az oltási rendben (mert ha Ők kiesnek, akkor gyógyítani, de még oltani sem fog más helyettük), és a Pfizer szállított Mo-ra elsőként.
"milyen gusztustalan dolog rábeszélni valakit egy olyan dologra, amibe bele is halhat."
Hát még milyen gusztustalan dolog lebeszélni valakit egy olyan dologról, ami nélkül meg is halhat!
"a visszér dologba bele sem gondoltam. Háziorvosod mit mondott"
Nem a te dolgod belegondolni, te is tudod, hanem a háziorvosé, igen.
Mindenképpen oltasd be magad
Én is kaptam tegnap délelőtt, estére lett egy kis oltási reakció, hidegrázás és pici láz, de egy algoflex és reggelre minden ok
#15 a visszér önmagában nem jelent trombózis hajlamot. Az az érfal és kötőszövet gyengesége miatt alakul ki. Visszér miatt akkor lehet trombózist kapni, ha nagyon súlyossá válik. Ha annyira kitágulnak az erek, hogy pang bennük a vér, akkor az áramlás gyengesége miatt alakulhat ki vérrög. Az oltás utáni vérrög képződés teljesen más. Ott valószínűleg egy kóros immunreakció váltja ki. Ez a visszértől teljesen független. Sokkal inkább az autoimmun betegségekhez van köze. Mivel a nők hajlamosabbak autoimmun betegségre, ezért nőknél alakul ki gyakrabban. De még mindig rendkívül ritkán. Főleg a koronavírus fertőzéssel összevetve, ami gyakran okoz trombózist, az oltás után elhanyagolható mértékben alakulhat ki.
Lényeg: a visszér nem akadály, az autoimmun hajlamot nem tudhatod, ha nem vizsgálták. De ha egészséges vagy, és a családban sem voltak autoimmun betegek, akkor nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!