Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Utalhat agyi trombózisra, ha...

Utalhat agyi trombózisra, ha Astrazeneca oltás után másfél hete fáj a fejem?

Figyelt kérdés

Vagy az agyi trombózis csak hirtelen tud kialakulni?

Másfél hete oltottak Astrazenecával. Utána egy napig lázas voltam, fájt a fejem. Utána elmúlt a láz, de a fejfájás csak egy napra múlt el. 3. nap megint megfájdult a fejem, és azóta folyamatosan fáj. Közben megjött, és a frontokra is érzékeny vagyok, ezek miatt máskor is szokott fájni a fejem, de nem ilyen hosszú ideig, illetve gyógyszer hatására el szokott múlni, de most nem.

Nem erős fájdalom egyébként, csak hosszan tartó, és más jellegű, mint általában. A fejem hátsó része is fáj, míg máskor csak a homlokom szokott.

Ez lehet agyi trombózis, vagy az nem lehet ilyen elnyújtott?

Esetleg más is tapasztalt hosszan tartó fejfájást Astrazeneca oltás után?

Orvoshoz nem szívesen mennék, mert még nem telt el elég idő az oltás óta a védettség kialakulásához. Más se hiányoznak, mint hogy még elkapjam a vírust is.

2021. ápr. 14. 15:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Én Pfizert kaptam, április 5-én és azóta ugyanazt érzem mint te. Enyhe, de nem szűnő fejfájás, tizenötödik napja. Neked elmúlt már?
2021. ápr. 20. 20:42
 12/30 A kérdező kommentje:

Én meg még bánkódtam, hogy nem Pfizert kaptam...

Nem múlt el teljesen, de már sokkal jobb. Tegnap alig éreztem, ma megint egy kicsit fájt a fejem délelőtt. A tarkómnál továbbra is érezni vmi enyhe kellemetlenséget, főleg ha ráfekszem.

Jobbulást neked is!

2021. ápr. 20. 21:45
 13/30 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, mikor mész a 2. oltásra? Megszűnt már a fejfájás? Nekem még nem.
2021. ápr. 23. 06:38
 14/30 A kérdező kommentje:

Nekem se múlt el. A héten egyik nap már nem fájt, de azóta megint. :(

Az Astrazenecából 12 hétre adják a második dózist, úgyhogy én csak július 3-án megyek.

Szóltál az orvosnak, hogy ilyen sokáig fájt a fejed az oltás után? Én valószínűleg fogok neki szólni. Ez már nem tűnik normális oltási reakciónak.

2021. ápr. 23. 08:47
 15/30 anonim ***** válasza:
Még nem szóltam, próbáltam a frontokra fogni, bár nem vagyok érzékeny rájuk, és egyértelműen az oltás óta van ez.
2021. ápr. 23. 09:05
 16/30 anonim ***** válasza:
Szia! Van változás?
2021. ápr. 26. 14:04
 17/30 A kérdező kommentje:

Javult. Hétvégén már szinte nem is éreztem, viszont ma megint fáj egy kicsit. Ilyen frontos időben ki tudja, miért fáj.

Neked?

2021. ápr. 26. 14:22
 18/30 anonim ***** válasza:
39%
agyi trombózisod lenne, már megérezted volna és nemcsak fejfájással.
2021. ápr. 26. 19:44
 19/30 A kérdező kommentje:
Már nem tartok az agyi trombózistól ennyi idő elteltével, és ennyi javulás után. Csak kellemetlen, hogy még mindig fáj a fejem egy kicsit.
2021. ápr. 26. 20:27
 20/30 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Én nem kaptam oltást és mégis fáj a fejem. Frontok, hülye április idő is hozzájárul szerintem
2021. ápr. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!