Covid oltásról mi a véleményetek? Pro és kontrát légyszi.
Nincs kontra, csak pro.
Az épeszű emberek oltakoznak.
Pro: Ha félsz a covid-19-től, akkor megnyugtathat, hogy "védett vagy", a félelem nagy betegség. Plusz sajnos, akármennyire sem jogszerű/vagy az, oltáshoz fognak sok mindent kötni, egy ideig (bár remélem ez az eszement ötlet füstbe megy).
Kontra: Ha én ide most leírnám...egy másik posztban már összefoglaltam fél oldalban legalább, hogy miért is elcs*szett ez az egész védekezés téma és köztük az oltás is.
Fentebbre válaszolva: épeszű ember járvány idején, tesztelés nélkül (bármiféle betegség lappanghat - akár a covid is) nem oltakozik. A vakcinák hatásosságát és eredményességét meg ne firtassuk, mert akkor még jobban minden ellene szólna. :D
Egy biztos: hogy a vakcinagyártók nem vállalnak felelősséget a termékeik után. Neked kell aláírni a papírt hogy TE vállalod a felelősséget. Ezen kívül egy oltást 5-10 évekig fejlesztenek. Ez kész lett 1 év alatt.
Ez pedig mind elég ok hogy ne adassam be.
#12-es vagyok.
Privát kérésekre belinkelem az összefoglalómat, a teljesség igénye nélkül, röviden összefoglaltam (nem csak a vakcinák miatti kételyeket, hanem általánosan az egészről, persze ki-hogy gondolkodik erről):
Az alábbi poszt #7-es válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!