Covid oltottak, volt valami mellékhatás az oltás után?
Pfizer
Első: Izomlázszerűség
Második: Egy nap láz és fáradtság, egy nap hőemelkedés és levertség, harmadik nap mint ha mi se történt volna
Szputnyik, 1. adag
1 napig hőemelkedés, enyhe végtagfájdalom, 2 napig éreztem az oltás helyét. Utána abszolút semmi.
Irok nehanyat a csaladbol, baratokbol, ha nem baj.
-szomszedom 36 eves no, 1.orosztol semmi, 2. aznap este laz, vegtagfajdalom, fekve nem kapott levegot es halalfelelme volt,masnap estere elmult
-nagymamam 81 eves, Pfizer, egyik utan sem erzett semmit,csak a 2. utan nehany nappal panaszkodott faradtsagra (de ez inkabb az idojarashoz kotheto szerintem)
-nagynenem 64 eves, Modernat kapott, meg csak az elsot, nem panaszkodott
-nagybatyam 70 eves, Modernat kapott, meg csak az elsot, valoszinuleg fertozott volt mikor beadtak neki, azota rosszul van es hamarosan kene mennie a masodikra
-testverem 25 eves, Pfizert kapott egyet, 2 napig fekudt utana
-unokatestverem 34 eves, elso Astrat kapta, a 2.ra nem tudott menni, az orvosok azt mondtak hogy tunetmentesen kaphatta meg az elsot es jelenleg korhazban van, lelegezteton, a tudeje 50%-os
-szaktarsam anyukaja 50 eves, astrat kapott, daganatos beteg es oltas elott nehany hettel volt beteg, korhazban is volt, az oltas utan is korhazba kerult es a masodikat nem akarjak beadni neki mar
-keresztapam anyukaja 70 eves, nem tudom milyet kapott, az elsot a fertozes utan 2 hettel kapta,de nem volt egyik oltas utan sem problemaja
Astrát kaptam.
1. nap semmi. 24 óra múlva ólmos fáradtságot éreztem, 37,7-ig ment fel a hőmérsékletem, nem tudtam negyedóránál tovább ülni, szóval feküdtem meg sokat aludtam. De amúgy étvágyam volt, a kedvem jó volt, az oltás utáni helyi fájdalmon kívül semmi bajom nem volt. Másnap még mindig fáradtnak éreztem magam, 37-37,4 között volt hőemelkedésem, a kedvem, étvágyam továbbra is remek volt, tudtam már ülni huzamosabb ideig, de inkább feküdni esett jól. A következő nap meg kutya bajom sem volt, csak kicsit az injekció helyét éreztem.
Nincs bírás velük, 80 éves nagypapám is kertészkedett az Astra után. :D Jó egészséget a nagyidnak! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!