Fáj a Szputnyik V?
Figyelt kérdés
Holnap oltanak vele.
Azt tudom , hogy a fel karba adják de milyen mélyre nyomják be? Mennyire fáj?
2021. ápr. 12. 20:17
11/19 anonim válasza:
Miért gondolják sokan, hogy a vakcina utáni hôemelkedés, láz, orrfolyás, izom/izületi fájdalom mellékhatás? Ez normál immunválasz az ilyen típusú oltásokra
12/19 anonim válasza:
Tegnap kaptam én is fél egy körül. Éjjel ébredtem meg arra, hogy fáj a felkarom. Más probléma nem jelentkezett. Remélem nem is fog.
13/19 anonim válasza:
Vékony de hosszú maga a tű. Az oltást nem éreztem 1 pillanatra sem.
14/19 anonim válasza:
Hali, akik itt lehúzkodják mások kommentjét kaptak egyáltalán oltást? Én 2 napig lázas voltam tőle.
15/19 anonim válasza:
3 órája kaptam, 20 percet ott kellett maradni, aztán eljöhetett mindenki. Nekem az se tűnt fel hogy szúrt az ápolónő.
16/19 A kérdező kommentje:
Na megvolt a szurast kb nemis éreztem utána viszont nagyon zsibbadni kezdet a karom.
Estére ott tartok , hogy lázam van ráz a hideg és fáj a fejem
2021. ápr. 13. 21:38
18/19 anonim válasza:
Nekem semmi, pedig az a normális, hogy van némi immunváladz
19/19 A kérdező kommentje:
Durván 12 órán át tartott egyszere meg sültem és rázott a hideg illetve fáj a fejem és a hátam reggelre elmult minden
2021. ápr. 14. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!