Ma felhívtam háziorvosomat, hogy szereplek-e az oltandók listáján, és azt mondta, hogy nem vagyok ott, pedig már több hónapja regisztráltam. A regisztráció ellenőrző honlap szerint a regisztrációm sikeres volt. Hogyan lehetséges ez? (24 éves vagyok)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 19:45
11/14 anonim válasza:
7es vagyok. Ügyfél kapun nincs fent? Én most néztem meg de beteg életút megvan. Viszont nem látom kinél vagyok lejelentve
13/14 anonim válasza:
Ide írj, és érdeklődj kihez lettél hozzárendelve, illetve kérheted, hogy tegyenek a saját orvosod listájára.
neak@neak.gov.hu
14/14 anonim válasza:
Háziorvos lekérdezése:
Legörgetsz, egész az alján van egy ügyfélkapus belépési lehetőség. Rákattintasz, belépsz (ügyfélkapus login kell).
Utána a megjelenő oldalon a bal oldali kék menüből a Betegéletút/Betegéletút lekérdezés és saját háziorvosi adatok opció kell. Megadsz egy intervallumot (utolsó pár hét pl, amúgy mindegy, ne legyen túl hosszú), megnyomod a gombot, és vársz.
A megjelenő oldal tetején ott lesz a háziorvosod (Aktuális háziorvosa:
Dr. XY).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!