Ha a családod már átesett a covidon és családtagonként más-más intenzitással, látsz valamilyen okot, összefüggést, hogy miért érinthetett valakit rosszabbul?
Miben különböznek a családtagjaid (vitaminszedés, étkezés, sport, betegségek, vérnyomás, gyógyszerek, testsúly, stb.)?
Köszönöm.
Nem csak család, hanem a haverok nagyrésze is átesett már.
A környezetemben nem látok összefüggést a vitamin/sport/étkezés/testsúly vonalon. (krónikus betegségek+gyógyszer még nem jellemző 30-as korosztályban).
Van aki életében nem sportolt, brutál punnyadt ember, és tök lazán átvészelte.
Ez jórészt genetika lesz szerintem, ugye eleve a mindenféle rejtett alapbetegségek, és hajlamok is öröklődnek. Tesóm teljesen más életvitelt folytat, mint én, mégis nagyon hasonlóan borultunk meg mindketten, egymástól függetlenül. Asszony 2 nap "náthával" átvészelte.
De volt teljesen egészséges haverom, aki majd megpusztult, már majdnem mentőt hívott, de aztán valahogy kiheverte otthon.
Meg persze vannak egy csomóan akik észre sem veszik, csak ha véletlenül kontanktszemélyként tesztelik őket.
4: nem értek egyet. A mi körünkben pont azok nem kapták el, akik betartottak minden óvintézkedést. Én minden évben náthás vagyok vagy 3x, amióta Covid van, nem voltam náthás sem. Szóval ha rendesen betartod ezeket, akkor tényleg ér valamit.
A tudományos álláspont egyébként az, hogy a bekerült vírusmennyiség is eléggé befolyásolja a lefolyást
#4: én aztán rohadtul nem maszkoltam, csak a boltban mert muszáj volt.
A "fertőtlenítés" nekem a hazaérés utáni szappanos kézmosásban kimerül.
Nem rettegtem semmitől, a tömeget és tömegközlekedést mindig is utáltam, és kerültem, szóval valószínűleg ez segített abban, hogy csak most kaptam el.
Mégis 2 hétre ledöntött ez a szar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!