Ez így igaz, vagy csak az oltókampány részeként terjeszti a rémhírt ez az orvos?
Durva, de szerintem igazat mond!
Egyszer mindenki meghal. Aki oltást kapott azt mar nem könyvelhetik el covidhalottnak, a többieket igen. Ilyen egyszerű!
"Aki oltást kapott azt mar nem könyvelhetik el covidhalottnak"
Miért ne könyvelhetnék? Egyik se véd 100%-ban, pláne úgy, hogy másfél hónapos folyamat, mire a maximum védettséget hozza.
kérdező
"viccesen hangzott, hogy az oltás biztonságos de a covidnál azért veszélyesebb"
Elvileg ez is lehetséges. Azért, mert az oltás mellékhatásai mindenkinél jelentkezhetnek, akit beoltottak. A mellékhatás valószínűségét a korosztály teljes létszámával kell felszorozni.
A COVIDban fellépő súlyos, maradandó, esetleg halálos kimenetel valószínűségét meg csak annyival, amennyien megbetegszenek. De itt felmerül a kérdés, hogy mennyi idő alatt. Szerintem az volna a reális, ha az oltásból származó védettség teljes időszakára számolnák ki a megbetegedések számát, ha mindenki oltatlan. Az ábrán ez mintha csak 16 hét lenne, ami szerintem kevés.
És emellett vannak más hatások is. Ha egy korosztályt nem oltanak be, mert számukra kockázatosabb az oltás, akkor a körükben fennmarad a járvány. És vagy maradnak a korlátozó intézkedések, vagy más korosztály oltatlanjai is megbetegszenek.
Szóval ez megint egy újabb angol járványkezelési marhaság.
Bocs, ez teljesen félrement.
Ide akartam írni:
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertozesek__11073095-mit-gondoltok-errol-astrazeneca-oltas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!