Szavazz, melyikkel oltatnád be magad, és miért? Be vagy már oltva?
Figyelt kérdés
Ha már beoltottak írd le hogy mikor, melyikkel és mik voltak a tüneteid ha voltak, és most hogy érzed magad.2021. ápr. 9. 10:57
11/28 A kérdező kommentje:
#10 miért?
2021. ápr. 13. 21:15
12/28 Noir76 válasza:
Szputnyikot kaptam, azt szerettem volna. 3 hete visszautasítottam a Pfizert. Általános influenza szerű tünetek jellemzőek, elég erősen.
13/28 A kérdező kommentje:
Noir76 miért utasítottad vissza a pfizert?
2021. ápr. 15. 14:04
14/28 anonim válasza:
Pénteken kaptam Pfizert.Én visszautasítottam az Astra z-t.Tizenegy nap után szóltak,hogy meg tudom kapni a Pfizert.
15/28 anonim válasza:
Első Szputnyikot kaptam 2 és fél hete, nem volt komolyabb oltási reakció, 1-2 napig éreztem az izomban a helyét. Szombaton kapom a másodikat elvileg.
16/28 anonim válasza:
Ma kaptam Pfizert. Eddig semmi reakciója nem volt a szervezetemnek. Ezt is valasztottam volna, legtobb ismerosom ezt kapta es nem volt semmi bajuk. Akik astrat kaptak, harombol mind a harom nagyon rosszul volt ket napig.
17/28 anonim válasza:
Én ma regisztráltam az Astrára. (A Sinopharmot ajánlották 1 hete, meg pár napja is, nem fogadtam el.)
18/28 A kérdező kommentje:
Én is ki várom a pfizert ha egyszer végre lenne! Kínait, szputnyikot ajánlotta a dokim de nem fogadtam el.
2021. ápr. 28. 16:58
19/28 anonim válasza:
16#
Es te valaszolo,miert a pfizert választod?
20/28 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes várni
A Sputnik az jó vakcina
Nem tudni mikor kapod el a vírust
A Pfizer meg a Moderna amúgy ugyan az (mármint csak a gyártó neve más)
Én a Pfizert fogom kapni
Ha lehetett volna én a Sputnikkal is beoltattam volna magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!