Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyit költöttél az elmúlt...

Mennyit költöttél az elmúlt 1+ évben maszkra és fertőtlenítőre?

Figyelt kérdés

Maszk: 0 Ft (szeptemberig sálat hordtam, nem szólt senki, akkor orvoshoz kellett mennem, de munkahelyen volt maszk, és még egy másik helyen is, amíg el nem szakadt, ugyanazt hordom, most már hónapok óta, illetve novemberben készítettem zokniból is maszkot, mert beszólt a sálamra egy árufeltöltő, hát akkor tessék, a sokkal véknyabb zoknimaszkom nem zavarja, így járt a bürokráciájával)

Fertőtlenítő: 0 Ft (szilárd szappant használtam, míg el nem fogyott, azóta folyékonyat)

Úgyhogy rajtam nem fogtak ki a terrorral.

2021. ápr. 8. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én halálfejes kendőt hordtam, amíg nem kellett maszk, utána vettem egy fekete maszkot 500ft-ért ennyi belefért, meg még jól is néz ki olyant választottam...fertőtlenítőt meg nem én vettem, de van háznál, szóval arra meg nem én költöttem :D Szóval nekem egy 500-somba van ez a vírus, ha így nézzük.
2021. ápr. 8. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fertőtlenítőre semmit, maszkra párszáz Ft, amikor néha otthon felejtettem és vennem kellett egyet gyorsan a boltban, ahová mentem, ha nem akartam hazamenni érte.
2021. ápr. 8. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Kézfertőtlenítőre pár ezret maximum, bár covid előtt is mindig volt nálam kis tubusos. FFP2 maszkot meg kapok minden nap a munkahelyen.
2021. ápr. 8. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

0 ft.

Mosható maszkokat kaptam ismerőstől is és a munkahelyemtől is.

Fertőtlenítővel ellátnak szüleim, ők kapnak munkahelyen ingyen MOL Hygit.

2021. ápr. 8. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Ki számolja?

Fertőtlenítőre azért gondolom egy 10-es elment, mert ha hazajövünk, mindig használjuk, és kicsi géles flakont hordunk magunknál is.

Maszkot még a járvány elején vettünk pár ffp2-t, de egy-egy ilyet "sokáig" hordok. Mivel nem kell eljárnom naponta, akár egy hetet is "pihen" két használat között. Amíg gyakrabban kellett emberek közé mennem, gyakrabban cseréltem, de azért nem naponta.

2021. ápr. 8. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Semmit nem költöttem ilyesmire. Mosható maszkot adtak a munkahelyen, fertőtlenítőt meg nem használok.

Betegségnek nyoma sincs!

2021. ápr. 8. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Fertotlenito: 5000 ft az elejen, amikor meg 600 ft egy 500 ml es gel, akkor vettem 7-et+ pk.

Maszk:FFP 2es,napi 350 ft.

Arra elment vagy 20000 ft, de lehet tobb.

Teszteles: kb 60000 ft.

2021. ápr. 8. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Semennyit
2021. ápr. 8. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Fertőtlenítőre semennyit, maszkra egyszer 200ft, mivel otthon marad.
2021. ápr. 8. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Maszk, fertőtlenítő, teszt, összesen kb 150-200 ezret.
2021. ápr. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!