Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye, hogy elkapha...

Mennyi az esélye, hogy elkaphatom a covidot így?

Figyelt kérdés
Anyukám találkozott egy barátnőjével, egy kocsiban utaztak, rá 3 napra meglátogattam őt. Ma kiderült, hogy a barátnője pozitív lett. Sok az esélye, hogy anyukám elkapta és az alatt a 3 nap alatt még én is elkaptam? Fogalmam sincs milyen gyorsan terjed a vírus, nem kaptam még el, de most megyek vissza dolgozni, és aggódom, hogy fertőzök. Viszont amíg se anyukám, se én nem vagyok pozitív így lesz*rja a munkahely, hogy van esélyem elkapni, mennem kell. Csak nem szeretném terjeszteni a vírust...
2021. ápr. 7. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, attól függ, mit csináltál anyukáddal. A munkahelyen nem tudnál maszkot viselni? Úgy azért nem valószínű, hogy megfertőzz valakit.
2021. ápr. 7. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Elmondanám, egy munkatársamat szülinapja alkalmából jól megölelgettem,tesztelésen voltunk együtt. Másnap kiderült, a tesztje pozitív, be is lázasodott. Engem 1 hét múlva újra teszteltek, negatív lettem. Tehát szerintem bőven megúszhatod.
2021. ápr. 7. 19:15
 3/5 krwkco ***** válasza:

Ölelgetéssel nem terjed a vírus. Ennél sokkal fontosabb, hogy mennyi ideig beszélgettek a "delikvensek" egymással szemben, maszk nélkül.

2021. ápr. 7. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

A jozan esz es a jogszabaly is kimondja:

Egy autoban csak akkor tartozkodhat 2 mas lakohelyre bejelentett szemely, ha maszkot hordanak.

Vagy mit gondoltak anyudek?

Tescoba terjed a virus, kocsiban nem?

2021. ápr. 7. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsónak: ha a kérdéshez semmi köze a válaszod, akkor minek írsz? nem is ismered a dolgokat. vagy csak nincsenek barátaid.
2021. ápr. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!