Nem akarok magamat beoltani! viszont nem szeretem a nyomást gyakorolnak rám Végsőkig kitartók! Ti sem szerintek nyomást gyakorolnak rátok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 17:35
1/13 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy hülyének néznek miatta! Hogy kitartó vagyok ebben!
2021. ápr. 7. 17:36
2/13 anonim válasza:
Rám nem tudnak. Akárhány melltartót nem viselő lógócs*csű TV-nek visszakiabáló tolakodó parfümtől erősen bűzlő nyugdíjas elküld a melegebb éghajlatra,én akkor sem fogom beadatni magamnak azt a foscht.
Illetve akárhány "oltásellenes" jelzőt kapok,akkor sem. Meg akkor sem ha lepontoznak. És akkor sem,ha emiatt hazaárulónak neveznek,mert elvileg az a szlogen járja,hogy "beoltattam magam te miattad is".
Erről ennyit! Aki akarja,igyon meg két litert belőle. Én nem kérek egy cseppet sem.
3/13 anonim válasza:
tulajdonképpen nem tettél fel kérdést, csak megerősítést akarsz a f*szságaidhoz.
4/13 anonim válasza:
Hát akkor zárkóz be a lakásodba, tökmindegy nekünk, csak ne terjeszd a covidot
5/13 anonim válasza:
És tudtam,hogy jönni fog!Mind a kettő! :D
Olyan egyszerűek az emberek,mint a vasszög.
7/13 anonim válasza:
Ti sem szerintek nyomást gyakorolnak rátok?
Gyakorlatilag pedig a véleményre kíváncsi,hogy te miért nem,miért igen,stb.
8/13 anonim válasza:
Ha már a kérdés is nyilvánvaló provokáció, akkor beszállok én is a buliba: szerintem nem elég a nyomás, én kötelezővé tenném (nyilván azoknál, akiknél nincs egészségügyi ellenjavallat).
9/13 anonim válasza:
Én ha nem is kötelezővé, de nyomós indokokkal (kötelező tesztelgetés időnként belépéshez stb.) motiválnám oltakozásra a népet, mivel ez közös társadalmi ügy, és csak közesen lehet legyőzni ezt az állapotot!
10/13 anonim válasza:
Aki hülye az.... fejezze be mindenki ahogy szeretné :) amúgy no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!