Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi van akkor,ha valakinek a...

Mi van akkor,ha valakinek a Covid-oltás beadása óta folyamatosan melléktünetei vannak?

Figyelt kérdés
Az oltás óta 3 nap telt el,mikor múlhat ez el?

#Covid oltás #és melléktünetei
2021. ápr. 6. 15:56
1 2
 1/11 alletta ***** válasza:
72%
milyen melléktünetekre gondolsz?
2021. ápr. 6. 16:05
 2/11 A kérdező kommentje:

Mindenekelőtt a 37,5 fokos "kis" láz,fáradtság,egész napi általános levertség.

Az egyén nem az aki szokott lenni/??/

Hát nem tudom,de erről azért szólni kéne,hogy vannak ilyenek.Ez most tabu!

Csak a darabszám számít,hogy akiket beoltottak,és hogyan tolerálják az oltást,arról szó sem esik,és nem is eshet. Nem kívánatos!

Az én környezetemben többen kínlódtak tünetekkel,az egyik ismerősömnek 2 hete folyamatosan fáj a feje!!

2021. ápr. 6. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Ilyet istenkáromlás kérdezni! Dicső kormányunk letilt a netről.
2021. ápr. 6. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Ez teljesen normális oltás után. Nézz utána a neten.

Persze néha ez már túl van spilázva

2021. ápr. 6. 17:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát..azért ha nem vagy jól az nem normális."A nem jólétet nehéz szokni."

Hozzáteszem nem vagyok oltásellenes,de ezek a tények.

2021. ápr. 6. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem pedig az vagy...eléggé átlátszó.
2021. ápr. 6. 17:49
 7/11 A kérdező kommentje:

6/Azért adattuk be mindannyian.Anyukám,én,és a feleségem.

Ennyit erről a kérdéskezelésről.Itt kérdést feltenni teljesen felesleges.

2021. ápr. 6. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem tele van ezzel a net, egy csomóan írják, hogy milyen mellékhatásai lettek az oltásnak. De azt is sokan írják - azok is, akiknek rosszabb volt - hogy ők voltak fertőzöttek is, és az oltás még mindig 100x kisebb szenvedés.

Mondjuk ha oltási reakció miatt vagy lázas, akkor érdemes lázcsillapítót bevenni, és probléma megoldva. Fejfájás dettó. Pár napig simán beveheted naponta is, nem lesz bajod. Persze aki fáradt meg levert lesz, annak tényleg nehezebb, de te speciel nem ezt írtad.

2021. ápr. 6. 18:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Itt az oltások számának a növekedésével megjelenhet egy olyan probléma,hogy sokan fognak előre nem jelzett mellékhatásokról beszámolni,de hangsúlyozottan írom, nem oltásellenesség,hanem pusztán a tények miatt.

Egyszerüen ezt kapták,így reagált a szervezetük.

Lehet ezt "bagaterizálni",de ettől még van akik nehezebben tolerálhatják az oltást és tényleg sokáig nem lesznek jól tőle.

Természetesen mindannyian tudjuk,hogy ez a kisebb rossz,és jobb mint a lélegeztetőgép,de ettől ez még fennáll ez a probléma,és lehet az is hogy nem mindenki szervezete tudja az oltást fenntartások nélkül elfogadni.

2021. ápr. 6. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez így van. De ebben mi az újdonság? Szerintem ezek köztudott dolgok.
2021. ápr. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!