Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi történt veled, ha válogattá...

Mi történt veled, ha válogattál a vakcinák között?

Figyelt kérdés

Egyelőre még nem regisztráltam, de már egyre inkább gondolkodok rajta. Nem a vírustól való félelem miatt, inkább amiatt, mert hiányzik a régi életem. A nyitás lépcsőit az oltottak számához kötik, illetve külföldi utazásnál is fontos lesz úgy tudom.

Viszont vannak vakcinák amelyeket nem szívesen fogadnék el. Akik válogattak, mi lett velük?

2021. ápr. 5. 10:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#10, van különbség a háziorvosok között, mert itt-ott tök fiatalokat is oltanak extra indok nélkül. Lehet persze más is az oka, de nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek.

A számolásnál meg ha napi 60 ezer oltást be akarnak adni, ahhoz kell 60 ezer ember. Ha tartják ezt a tempót, akkor muszáj, hogy sorra kerülj pár hét alatt. Valahonnan oltandókat kell szerezniük, azt nyilván nem fognak a vakcina mellé importálni.

2021. ápr. 5. 13:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Férjemet hívta a háziorvos 30.-án oroszra, nem kérte, várunk mikor hívják újra. Engem 38 évesen még senki nem keresett, regisztrációmat ellenőriztem rendben van. 80 éves anyósom és apósom még nem került sorra. Nekem ezt írja a kalkulátor:

A profilod alapján, valamint feltételezve, hogy regisztrálással jelezted az oltásra való igényedet, Magyarországon a COVID vakcinára várakozók száma előtted 1 398 058 és 1 933 992 (fő) közöttre tehető.

📅 Kiindulva abból, hogy az illesztett trend alapján a beoltottak száma a mai nap 55 251 ami körülbelül 4500-al növekszik hetente, valamint a biztos oltásfelvevők aránya 55.6% (megközelítően reprezentálva a regisztráltak arányát), az első vakcinát várhatóan 2021. május 16. és 2021. május 29. között kaphatod meg.

A második oltást 2021. június 9. és 2021. június 22. között kaphatod meg.

2021. ápr. 5. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mindegy a háziorvos, főleg most, hogy kiadták ezt a 4 preferencia szintből álló szakmai ajánlást, ami miatt engem is beoltottak, pedig én egyébként az oltási terv végén vagyok, ellentétben az egyik ismerősöm nagymamájával, aki a tüdő- és szívproblémái ellenére sem kapott még időpontot.
2021. ápr. 5. 14:59
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as ez micsoda amiről írsz?
2021. ápr. 5. 15:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nem tudom, hol élek, azt hittem, be is linkeltem...

[link] erre gondoltam

2021. ápr. 5. 15:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó!

A 30-40 éves, egészséges, munkába járó ember meg dögöljön meg ezek alapján, mert mindenki előtte van.

2021. ápr. 5. 15:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi szépen. Eddig is tudtam, hogy az utolsó csoportban vagyok, de így akkor tényleg én leszek a legutolsó az orvosunknál akit be fognak oltani. Akkor tényleg reálisan szeptemberben számíthatok oltásra.
2021. ápr. 5. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:
16 igen, az egészségeseket büntetik, bezzeg aki kórosan elhízott, az előnyt kap! Nem semmi.
2021. ápr. 5. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:

A legrosszabb az, hogy aki 30-40 éves, egészséges, az viszonylag ritkán hal bele, cserébe rengeteg szövődmény kialakulhat. Ismerőseim körében, a teljesség igénye nélkül:

-Cukorbetegség (inzulinnal!!!)

-2 hónapja tartó levertség, fáradtság, még mindig tart

-Január óta tartó íz és szagvesztés

-Krónikus fáradtság: 2 emeletet 4 pihenővel tud megtenni, az amúgy makk egészséges ember.

De nyugodtan kéreljük még a 70 éves bözsi nénit tizedjére is, hogy oltassa be már magát, az átlag munkás ember halljon éhen.

2021. ápr. 5. 15:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Szombaton hívtak ,hogy Astra vagy az orosz vakcina lenne,nem kèrtem egyiket sem,mert olyan betegsègeim voltak,daganat,pajzsmirigy ,visszèr...Előjegyeztek pfizerre.Tegnap dèlutan hívtak hogy 30perc múlva mehetek modernàra.Hàl istennek èltem vele .Ma a fèrjem se kèrte az astràt,nem tudom neki mikor ajànlanak màsikat.
2021. ápr. 5. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!