Mi történt veled, ha válogattál a vakcinák között?
Egyelőre még nem regisztráltam, de már egyre inkább gondolkodok rajta. Nem a vírustól való félelem miatt, inkább amiatt, mert hiányzik a régi életem. A nyitás lépcsőit az oltottak számához kötik, illetve külföldi utazásnál is fontos lesz úgy tudom.
Viszont vannak vakcinák amelyeket nem szívesen fogadnék el. Akik válogattak, mi lett velük?
#10, van különbség a háziorvosok között, mert itt-ott tök fiatalokat is oltanak extra indok nélkül. Lehet persze más is az oka, de nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek.
A számolásnál meg ha napi 60 ezer oltást be akarnak adni, ahhoz kell 60 ezer ember. Ha tartják ezt a tempót, akkor muszáj, hogy sorra kerülj pár hét alatt. Valahonnan oltandókat kell szerezniük, azt nyilván nem fognak a vakcina mellé importálni.
Férjemet hívta a háziorvos 30.-án oroszra, nem kérte, várunk mikor hívják újra. Engem 38 évesen még senki nem keresett, regisztrációmat ellenőriztem rendben van. 80 éves anyósom és apósom még nem került sorra. Nekem ezt írja a kalkulátor:
A profilod alapján, valamint feltételezve, hogy regisztrálással jelezted az oltásra való igényedet, Magyarországon a COVID vakcinára várakozók száma előtted 1 398 058 és 1 933 992 (fő) közöttre tehető.
📅 Kiindulva abból, hogy az illesztett trend alapján a beoltottak száma a mai nap 55 251 ami körülbelül 4500-al növekszik hetente, valamint a biztos oltásfelvevők aránya 55.6% (megközelítően reprezentálva a regisztráltak arányát), az első vakcinát várhatóan 2021. május 16. és 2021. május 29. között kaphatod meg.
A második oltást 2021. június 9. és 2021. június 22. között kaphatod meg.
Bocsi, nem tudom, hol élek, azt hittem, be is linkeltem...
[link] erre gondoltam
Nagyon jó!
A 30-40 éves, egészséges, munkába járó ember meg dögöljön meg ezek alapján, mert mindenki előtte van.
A legrosszabb az, hogy aki 30-40 éves, egészséges, az viszonylag ritkán hal bele, cserébe rengeteg szövődmény kialakulhat. Ismerőseim körében, a teljesség igénye nélkül:
-Cukorbetegség (inzulinnal!!!)
-2 hónapja tartó levertség, fáradtság, még mindig tart
-Január óta tartó íz és szagvesztés
-Krónikus fáradtság: 2 emeletet 4 pihenővel tud megtenni, az amúgy makk egészséges ember.
De nyugodtan kéreljük még a 70 éves bözsi nénit tizedjére is, hogy oltassa be már magát, az átlag munkás ember halljon éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!