Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki volt Covid antitest...

Qwertydemo kérdése:

Aki volt Covid antitest vizsgálaton és pozitív az eredménye annak milyen AU/ml értéke van?

Figyelt kérdés
Nekem 2306,1AU/ml, kíváncsi lennék másoknak mennyi.

2021. ápr. 4. 00:07
1 2
 11/14 anonim válasza:

70 év feletti, Sinopharm oltóanyaggal, 2. oltás után két héttel, oltás utáni IgG tüskefehérje ellenanyag vizsgálat vénás vérből:

mért érték: 5 AU/ml

/Labor referencia értékek: 10-1000 AU/ml/

Labor megjegyzése: "ELLENANYAG NEM MUTATHATÓ KI"

2021. ápr. 16. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
11. Sinopharmnál 2. után 28 napot mondanak, addigra éri el a kívánt szintet, ezt olvastam,meg azt is, hogy ez így nem jelenti azt, hogy nincs meg a védelem. Nem csak ezt kell nézni.
2021. ápr. 16. 15:15
 13/14 anonim válasza:

[link]

szerb anittest vizsgálat 10ezer fővel: "Az oltott személyeknél az antitestek jelenlétére vonatkozó adatokat két héttel az első, illetve két héttel a második oltás után is elemezték"

"A kínai vakcinával oltott idősebb embereknél „valamivel alacsonyabb antitestválaszt regisztráltak”, de Marija Gnjatović szerint ez még nem jelenti azt, hogy az ő szervezetük ne lenne immunis a vírusra. Fontos aspektus a sejtes immunitás is, amit a kutató szerint meg kell vizsgálni azoknál az embereknél, akinek a szervezete az oltás után nem produkált megnyugtató mértékű ellenanyagot."

Ha a 2 oltás után két héttel egyáltalán nem mérhető az IgG (tüskefehérje) ellenanyag, akkor ott már nem lesz a tüskefehérje elleni antitest később sem!

Ugyan ki vizsgálná meg a sejtes immunitást Mo-n? Még magánlaborban sem találtam ilyet... Még az antitest vizsgáltatot sem fogják központilag, pedig a szerb adatok alapján kellene...

Óriási baklövés volt a 65év felettieket Sinopharm-mal oltani, amíg nem voltak róla adatok. Le kellene állítani és most pedig minden 65 év felettit vagy tesztelni kellene, vagy adni nekik Pfizer-t!

De nem fogják beismerni, hogy felelőtlenek voltak, így sokan meg fognak még betegedni emiatt.

2021. ápr. 19. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Március közepén kezdődtek a tünetek, nekem most antitest 3000, Férjemnek 13.000!!!! Ők sokkal jobban megszenvedte...de az enyém se volt piskóta :(
2021. máj. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!