Ha beoltanak és közben már fertőzött vagyok, mi történik?
Teljesen mindegy. Ha nincs akut tünet, akkor annyira alacsony a vírusszám a szervezetben, hogy nem fog komoly gondot okozni. Ha fertőzött vagy (de tünetmentes), akkor az oltás hatékonyságát csökkentheti valamennyire a fertőzés, de én inkább olyan embereket látok kórházban, akik frissen oltva vagánykodtak. Meg olyanokat, akik tünetmentesen átvészelték párszor a vírust, oltatlanok, negatívok, mégis tüdőgyulladásuk van.
Én a tünetmentes embernél ném gondolom, hogy gondot okoz az oltás. Emiatt nem tesztelik az oltandókat. Én tünetmentesen nem halasztanám emiatt az oltást.
De ha biztosra akarsz menni, akkor ne itt kérdezz, hanem a háziorvosodat!(Ugyanerre a válaszra számíts!)
A tunetmentes coviddal nem lesz bajod. Mas kerdes, hogy civilizalt orszagban leteszteltek volna mindenkit a munkahelyrol.
Akkor lenne baj, ha natha vagy covid vagy barmi miatt lazas, gyulladasos beteg lennel. Akkor nem szabad oltani.
Az az antitest.
A PCR és az antigén teszt ugyanarra szolgál (aktuális fertőzöttség kimutatása), csak a PCR érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!