Szputnyik vakcina tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki megkapta? Milyen volt? Ettől is kidőlnek az emberek mint az astrazenecatól?2021. márc. 30. 21:26
11/18 anonim válasza:
Jó nektek! Én napokig fel sem tudtam kelni az első után.
Olyan magas lázam volt tőle, hogy napi 3 lázcsillapítót szedtem
12/18 anonim válasza:
Tegnap reggel kaptam meg az oltást (26F), estére belázasodtam (38,2 lázcsillapítóval), egész este nem aludtam, ki akart folyni a szemem.. Reggel 10 óra körül már csak fejfájásom volt, fáradtságon és levertségen kívül elmúlt minden
13/18 anonim válasza:
Csatlakozom, én is ezt kaptam egy hete. Azóta nem vagyok túl jól. Hasmenés, izom fájdalom, gyengeség...
14/18 anonim válasza:
Én borzalmasan vagyok,tegnap oltottak.a karomat mozditani sem tudom,fajnak az izmaim és csillapíthatatlan a lázam. Remélem holnapra elmúlik
15/18 anonim válasza:
11-es vagyok!
Megkaptam a másodikat, enyhe láz, de a levertség brutális.. Illetve hányás.
A karom olyan, mintha téglát dobálnának rá.
16/18 anonim válasza:
A csaladban 3man kaptak, semmi bajunk nem lett
17/18 A kérdező kommentje:
inkább megvárom a pfizert…
2021. ápr. 13. 13:08
18/18 anonim válasza:
Én pénteken kaptam az első oltást, rá kb egy fél nap múlva erőtlenség, és iszonyú erős fejfájás jelentkezett. Másnap egész nap meg sem bírtam mozdulni, annyira erőtlen voltam, 40 fokos láz, hidegrázás, migrén jellegű tünetek. Ez harmadnapra mind úgy elmúlt, mintha nem is lett volna. Én is azok táborát gyarapítom, akik szerint jó a Sputnik. Bármelyik oltásnak lehet mellékhatása. Nagyon rossz volt az a másfél nap, de inkább ez, mint a covid. Én voltam covidos ősszel, számomra az sokkal de sokkal rosszabb volt. Arra gondoltam közben, hogy azért vannak a tünetek, mert dolgozik a szervezetem, hogy védett legyek. :) 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!