Mától kell számolnom a karantént vagy csütörtöktől?Csütörtökön vettek covid mintát tőlem,gyors teszt negativ,pcr pozitív,ma tudtam meg.
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 13:00
1/5 anonim válasza:
Meg fog érkezni a határozat emailen. Abba benne van. Addig, amíg azt nem kapod meg, csak önkéntes karanténban vagy.
Nálunk így volt decemberben.
2/5 anonim válasza:
A teszttől kell számolni.
Határozatot nem biztos, hogy kapsz. Túlterheltek, ezért rengeteg embernek nem küldték el.
3/5 anonim válasza:
Akkor már változott december óta. Nekem még úgy volt, ahogy leírtam.
4/5 anonim válasza:
3# van akinél úgy van, ahogy leírtad. Sajnos már nem bírják a tempót. Van, aki kap határozatot, van aki nem. Van akit naponta ellenőriznek és van, akit meg egyszer sem... területfüggő.
5/5 anonim válasza:
Nem önkéntes karanténban van, ha azért volt a teszt, mert egy doki kérte. Ő ugyanis hallva a tüneteket, covidra gyanakszik és tesztelést kér, valamint járványügyi elkülönítést (magyarul:karantént) rendel el, sőt ezt még tesztelés nélkül is megteheti. Legalábbis remélem, hogy így van, mert különben az egész nem ér lópikulát sem, mivel minden 5. tesztelt pozitív és nem lenne túl nyerő, ha ők még napokig mászkálnának az eredményig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!