Ha ki akarom zárni a covidról szóló híreket, akkor lényegében meg kell szakítanom a kapcsolatot a külvilággal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már kezd nagyon sok lenni, hogy a csapból is ez folyik, ez halt meg, az halt meg, vakcina így meg úgy, senki nem tud semmit. Annyira idegesít már az egész helyzet, már magamba beszélek tüneteket, nagyon nincs jó hatással rám mentálisan ez a negatív híráradat. Viszont ha meg teljesen elzárom magam külvilágtól, az sem feltétlenül jó.. De már úgy érzem, nem bírom ezt a sok negatív hírt.2021. márc. 29. 11:27
11/16 anonim válasza:
Egyszer én is besokalltam, az volt a megoldás, hogy nem néztem híroldalakat egyáltalán, és megkértem a férjem, szóljon, ha van valami fontos. Nyilván alapvetően érdemes követni az eseményeket, de könnyű abba a hibába esni, hogy több órát olvas ilyesmit az ember naponta és az már inkább árt.
12/16 anonim válasza:
Ha már nem nézel , hallgatsz híreket, a nagyrészét ki tudod zárni.
13/16 Thispain válasza:
Amikor szembejön veled egy ilyen, kapcsolj el, vagy görgess tovább!
14/16 Thispain válasza:
Egyébként érdemes feltenned a kérdést, hogy miért sok ez neked, és az erre adott válaszok okait is megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!