KSH adatok bizonyítják hogy a járvány aggályosoknak van igaza és jogos hogy korlátozások kellenek?
KSH adatok alapján csináltam egy grafikont 2015től a hetenkénti halálozások alapján.
Látszik egyértelműen, hogy 2020 tavasszal mikor a korlátozások voltak kisebb volt a halálozás és mikor ősszel újra beindult a járvány, mert még magas esetszámok esetén sem voltak korlátozások, mert november elején még nagy pártik voltak, akkor sajnos nagyon megnőtt valamiért a halálozás a többi évhez képest.
Ez a grafikon még azt is alátámasztja hogy nem a hiányos eü ellátás miatt haltak meg többen, mert tavasszal jóval inkább leállt az eü, mindenkit vágtak ki a kórházból, ugye akkor volt, hogy az ágyak 60 százalékát fel kell szabadítani stb. és mégis tavasszal alacsonyabb volt az átlaghoz képest a halálozás..
(Forrás:
A világ legnagyobb baromsága és felesleges időtöltése a statisztika.
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok" (Winston Churchill)
Ne csak a halálozást nézd. Én a múltkor kiszámoltam, 20%-kal megnőtt ugyan, de ebben sajnos benne vannak azok is, akik nem Covidosok, csak más betegségekkel nem jutottak időben megfelelő orvosi ellátáshoz.
Például bevisz a mentő, előbb teszttel indítanak, és csak azután kerülsz a műtőbe. OK, most van gyorsteszt, de sokáig PCR-re kellett várni. És addig a beteg együtt volt a többiekkel, aztán műtét után nemcsak abból kellett lábadoznia, mert bent elkapta a koronavírust is...
Vagy itt vagyok én, a daganatkezelésem csúszik, csak mert a kórházban két szobatársam pozitív lett, és hazaküldtek. Kiderült, bent én is elkaptam tőlük, és már gyógyult vagyok, de a PCR még pozitív, és így nem mehetek vissza.
Viszont ami a legnagyobb baj, a kórházba kerültek száma, emiatt fontosak a korlátozások és az oltás.
#1: Már legalább 10 éve olvastam, hogy legenda vadászok utána jártak, és semmi bizonyíték nem alapozza meg, hogy Churchill valaha ilyet mondott volna. ;)
3. ugyanaz mint a no sport kijelentése
Igen, halálozás a járulékos okok miatt is nöni fog... mert pl későn fognak diagnosztizálni daganatos betegségeket.
Kérdező.
Az megvan ugye, hogy 2020 tavasszal a heti 2500-ból csak kb 100 volt a covid, úgyhogy semmi értelme összevetni, aztán a korlátozásokra hivatkozni.
Ellenben sokkal érdekesebb az, hogy novemberben az 1500-as többletből "csak" 1200 körüli a covid, heti +300 meg jó eséllyel onnan jött, hogy előtte bezárták a szakrendeléseket, meg nem voltak műtétek.
Ilyenformán ősszel többen haltak meg egyéb okból, mint tavasszal covidban, ami mindenképp felvet néhány kérdést...
Az megvan ugye, hogy 2020 tavasszal a heti 2500-ból csak kb 100 volt a covid, úgyhogy semmi értelme összevetni, aztán a korlátozásokra hivatkozni.
Pontosan... alig volt fertőzött is és miért nem volt járvány tavasszal.. hát ezért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!