Aki átesett a covidon és hányingere volt: Mikor jelentkezett a hányinger? Volt szaglásotok és ízlelésetek? A hányinger mellé hasmenés is társult?
Jaj, sajnálom!
Fejfájásod volt?
Nálam egészen fura stílusban jelentkezett. Nem ment el a szaglásom, se az ízlelésem, de hányingerem volt olyan dolgoktól, amiket amúgy ipari mennyiségben fogyasztok a legnagyobb étvággyal.. pl. kávés tej, csokoládé, fagyi stb..
Ez olyan szinten jelentkezett, hogy a reggeli kávés tejem nem tudtam meginni, gyakorlatilag hányni tudtam volna tőle, pedig amúgy 3 pohárral is lenyomok reggelente.
Ehhez párosult az éjjeli fulladás.. nem szó szerint, de majdnem. Teljesen bedugult az orrom reggelre, gyakorlatilag alig kaptam levegőt úgy ébredtem fel.
Éjjeli hőemelkedés, izzadás, gyengeség, amit még tapasztaltam. Kb egy hétig tartott.
Én és a férjem március elején lettünk Covidosak.
A férjemnek gyenge lefolyású volt. Kisebb gyengeség, fáradtság, ízlelés szaglás elvesztése(azóta is),hasmenés,hőemelkedés,köhögés.
Én pedig már majdnem a kórházban kötöttem ki.
Ízlelés,szaglás elvesztése,izomfájdalom,hányás,hasmenés,intenzív fejfájás,nehéz légzés,köhögés és a legszarabb,hogy ez az egész 9 hosszú napig tartott.
Szó szerint négykézláb mentem ki pisilni éjszakánként.
Volt egy két éjszaka amikor imádkoztam, hogy éljem meg a reggelt.
Nekem az első lázas naptól volt hányingerem és fejfájásom.
A szaglás ízlelés elvesztése pedig olyan 3 napon talán.
Mindenkinek jobbulást és kitartást kívánok!
C-vitamint és D-vitamint mindenképp szedjetek!!!
A B vitamin pedig segít a hányinger leküzdésében.
7-es vagyok,
Azt elfelejtettem írni, hogy 39,5 fölött volt 9 napig a lázam.
És semmi nem akarta levinni.
És hiába a flektor por nem lázcsillapító, amikor már nagyon szarul voltam azt vettem be és az vitte le 38 ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!