Egy hete hőemelkedés, covid miatt normális?
Mindig pontosan ugyanannyi, 37,3. Nem megy se lejjebb, se feljebb. Érdekes, olyan, mintha a szervezetem nem dolgozna teljes erőbedobással.
Most bevettem egy algoflexet, mert fáj a fejem 2 napja...
1-es vagyok
Értem, hát figyelj, amúgy ne csillapítsd, főleg ha nem érzed rosszul magad. Oké, ha fáj a fejed, akkor nyugodtan vegyél valamit, ami szokott segíteni. Reméljük, már csak pár nap és megúszod ennyivel.
Köszi 1-es!♡
És te, kedves utolsó, hogy érzed magad egyébként? Milyen a közérzeted? Mert nekem étvágyam is van, tornázok naponta...néha köhögök egy kicsit, de az sem száraz.
#5: Néha köhögök, de az eddig is volt, dohányos vagyok, csak most valahogy másképp, de csak napi 2-3-szor. Illetve a szívemet érzem, hogy gyengébb, és fáradékony vagyok.
5 hete fertőződtem, két hete már negatív volt a PCR, de a héten újra pozitív lett.
Köszönöm! Jobbulást neked is!
A tornát nagyon lightosan csinálom, az egész napos fekvéstől nagyon fáj a hátam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!