Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egy hete hőemelkedés, covid...

Egy hete hőemelkedés, covid miatt normális?

Figyelt kérdés
1 hete van hőemelkedésem covid miatt, komolyabb tüneteim nincsenek. Nem kellene már lassan csillapodnia ennek a hőmérsékletnek? A lázat nem éri el, nagyon örülök is emiatt, de olyan furcsa ez a hosszan tartó hőemelkedés. Más is járt így?

2021. márc. 28. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan hány fok? Egyébként hallottam már ilyet, igen (eü dolgozó)
2021. márc. 28. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Mindig pontosan ugyanannyi, 37,3. Nem megy se lejjebb, se feljebb. Érdekes, olyan, mintha a szervezetem nem dolgozna teljes erőbedobással.

Most bevettem egy algoflexet, mert fáj a fejem 2 napja...

2021. márc. 28. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Értem, hát figyelj, amúgy ne csillapítsd, főleg ha nem érzed rosszul magad. Oké, ha fáj a fejed, akkor nyugodtan vegyél valamit, ami szokott segíteni. Reméljük, már csak pár nap és megúszod ennyivel.

2021. márc. 28. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel, már több, mint négy hete van hőemelkedésem, és még mindig pozitív a PCR tesztem. :/
2021. márc. 28. 17:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi 1-es!♡

És te, kedves utolsó, hogy érzed magad egyébként? Milyen a közérzeted? Mert nekem étvágyam is van, tornázok naponta...néha köhögök egy kicsit, de az sem száraz.

2021. márc. 28. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg. Nekem majdnem 3 hete van hőemelkedésem (az elején lázzal indult). A háziorvos mondta, hogy most már lejjebb fog menni. Annyi, hogy a brit variánst a szervezet nehezebben győzi le, így eltelhet több hét mire visszaáll a normál működésre.
2021. márc. 28. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#5: Néha köhögök, de az eddig is volt, dohányos vagyok, csak most valahogy másképp, de csak napi 2-3-szor. Illetve a szívemet érzem, hogy gyengébb, és fáradékony vagyok.

5 hete fertőződtem, két hete már negatív volt a PCR, de a héten újra pozitív lett.

2021. márc. 28. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
2021. márc. 28. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia Én is kb. két hete hellyel közzel hőemelkedéssel élek, inkább fázni szoktam kicsit nem mindig veszek be rá gyógyszert csqk ha már nagyon kényelmetlen. Úgy látom mindenkinél máshogy jön ki. Szerintem most inkább hanyagold a testedzés bármilyen formáját, inkább pihenj kíméld magad. Hagyd regenerálódni a tested! Jobbulást kívánok!
2021. márc. 28. 21:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Jobbulást neked is!

A tornát nagyon lightosan csinálom, az egész napos fekvéstől nagyon fáj a hátam...

2021. márc. 28. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!