Valóban megkezdődhet ápr 19.-én a nyitás?
Ez érthető, ha nincs gyereked, akkor ilyesmit nem tapasztalhatsz vagy olyan szerencsések vagytok, hogy első számú szabály az iskolátokban a maszk viselése.
Két kislányunk gimnáziumban, tanul a legkisebb ált. iskolában mindkét helyen csak a folyosón hord maszkot a diákság. Az osztályokban pedig csak 1-2 ember.
Van gyerekem, 2 is. A maszk kötelező az iskolában. Aki nem hordja, akár önként is, az ne ugasson itt.
Egyébként parttalan vita, lesz iskola, a király már eldöntötte:
"Az iskolák újranyitásával kapcsolatban türelmet kért a tanároktól a kormányfő. Kiemelte: előreveszik őket az oltási sorrendben, de az iskolákat újra kell nyitni, mert tekintettel kell lenni a gyerekekre és a szülők érdekeire is. A tanárok a kezdés előtt egy héttel fogják megkapni az első dózist."
"Az embereknek tudniuk kell, hogy mire számíthatnak, meddig kell otthon maradni, meddig maradnak otthon a gyermekek"
Lehet.
A válaszolók között viszont hemzsegnek a lusta tinik, akiknek büdös az iskola, na ők inkább csak beleugattak. Szépen lepontozgattak, mert meg vannak sértődve, hogy menni kell. Holott egyedül én adtam használható választ az eredeti kérdésre :)
Szimulálok, mint az influenzánál és simán pár hétig még itthon maradok.
Nem hiányoznak az idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!