1/6 DeMoR válasza:
Mert minden idióta korlátlanul hozzá férhet az internethez. :D
2/6 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember annyira buta, hogy mindenféle hülye összeesküvéses teóriát tud csak elképzelni.
3/6 anonim válasza:
Az nem összeesküvés, hogy vannak kutatólaborok, ahol vírusokkal szórakoznak, és elvileg egy ilyen van Vuhannál is (nem néztem utána, annyira nem izgat), ami minimum érdekes.
Mondjuk én nem sok esélyt látok erre, viszont nem vetem el teljesen.
5/6 anonim válasza:
Olvasd el a cikket. Ez 1 amerikai szakértő véleménye.
6/6 anonim válasza:
Nem mesterséges, de jó esélyt látok arra, hogy véletlenül kikerül egy ilyen laborból. És itt most nem idézőjelesen értem a véletlent, hanem tényleg nem szándékosan. Elég egy rossz helyre kihajintott szemét, vagy nem megfelelően kezelt szennyvíz a laborból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!