Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol tudom soron kívük beadatni...

Hol tudom soron kívük beadatni magamnak a Pfizer vakcinát Magyarországon?

Figyelt kérdés
Mivel 30 alatt vagyok, őszig nem biztos, hogy megkapnám. Tudtok esetleg magán-oltóhelyekről? Szívesen fizetek is, ha erről lenne szó.

2021. márc. 27. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, Szerbiában a hétvégén minden külföldit ingyen és reg nélkül beoltanak, igaz Astrával.
2021. márc. 28. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Nekem nem kellene egy "döglött" adenovirus sem. (Ez a Szputnyik)
2021. márc. 28. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
Kérdésre válaszolva: oltópontokon. Ott szinte kizárólag Pfizer van.
2021. márc. 28. 12:02
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Magán helyen sehol, de legkésőbb nyárig biztosan megkapod.
2021. márc. 28. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

Igen. Nálam meg lehet oldani, gyorsan össze dobok nekek valami koktélt és majd ki várjuk az eredményt :D

Hülye kérdésre hülye választ kapsz.

2021. márc. 29. 02:19
 16/19 anonim ***** válasza:
20%
Házilag is tudsz magadnak vakcinát csinálni, ami majdnem ugyanolyan jó mint a Pffizer-Biontech vakcinája. Teljesen komoj: [link]
2021. márc. 29. 02:25
 17/19 anonim ***** válasza:
10%
Igen,uncsitesóm kapott SMS-t, és soron kívűl kapott pfizert.
2021. márc. 29. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Végül is talán lehet kiskapu. Jelentkezel álláshirdetésre egészségügyi, szociális vagy pedagógusi állásba. Ott beoltanak. Próbaidő után letelte előtt pedig felmondasz. Kicsit kell érte dolgozni kicsit veszélyes helyen, de első oltás után már a táppénz sem rossz opció.
2021. ápr. 2. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze, gépészmérnök végzettséggel (csak példának mondtam)...

Nekem egészségügyi végzettségem van, pont a járvány miatt vesztettem el a munkám, nem kaptam soron kívül oltást. Ráadásul azért nem hívnak be személyes állásinterjúra, mert nem vagyok beoltva.

2021. ápr. 3. 12:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!