Covid "utótünet" lehet ez?
Sziasztok!
December 7-e körül kaptam el 2020ban a covidot. El is ment fullra a szaglasom izlelesem, illetve olyan mintha megfáztam volna húzott az ágy. De összességében nem volt vészes. 1 hétig nem volt szaglásom, és nem éreztem az ízeket, szépen lassan visszajött, végére már szinte tökéletesen.
Na de.... KB március eleje óta tapasztalok furcsaságokat. Először a kézmosó szappannak éreztem ilyen furcsa szagot, ahh, gondoltam biztos "megromlott". Aztán utánna egy héttel kB, szagolgattam a parfümöket, és az egyinek ugyan olyan büdös beütése volt, mint a szappannak. Itt már éreztem hogy valami nem okés. Valamikor mintha hallottam volna a tv-ben hogy fantom szaglás alakulhat ki. Ajjajj mondom csak nem, aztán ahogy telt az idő, egyre több dolognak volt olyan büdös szaga.... Tojás, némelyik mososzer, némelyik parfüm, némelyik fűszer, hagyma totálisan. Ezek amiket rossznak érzek, de az a vicc hogy ebből is van aminek nem változott az illata úgymond, de valamelyik meg büdi... Más, amit még észrevettem az utóbbi pár napban, hogy sokkal közelebbről kell szagolnom, illatoznom a dolgokat, hogy érezzem az illatát.
Most szerintetek ez mi lehet? Valakinek valami tapasztalat? Kezdem már unni, és egyre rosszabb :( covid utáni mellekhatas lehet? Vág esetleg újra elkaptam?
21/L
3mas vagyok. Sajnos nekem is egyre rosszabb. Ugyanez nálam is hogy egyre több mindennek van büdös rothadó szaga. Biztos hogy nem kaptam el újra, mert többször is voltam tesztelve és mindig negatív volt. Ez még mindig a novemberi covid-tól van.
Nekem azt mondták, hogy megtámadta az idegrendszert az orron keresztül és azért van ez a szaglástorzulás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!