Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid miatt 5 napja mar...

Covid miatt 5 napja mar szedules? Nektek volt ilyen? 21/l

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 18:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen vannak kozelemben de sztem nemlesz semmi bajom☺😊❤
2021. márc. 26. 18:21
 12/29 anonim ***** válasza:

Huhhh! Hála az égnek! Sok-sok folyadék, vitaminok (ha nem kaptál Favipiravirt), és pihenj, amennyit csak tudsz! Egyél rendesen, nehogy legyengülj!

Jobbulást!

2021. márc. 26. 19:09
 13/29 A kérdező kommentje:
Kaptam faviizet de en nemakartam szedni:) sztem idovel ez csak jolesz 500g c vitamin tea sok viz 1 nap 1,5 l vizet megiszok plusz kimegyek a napra vas pezsgotablettat is szedek mert vashianyos vagyok...
2021. márc. 26. 20:06
 14/29 anonim ***** válasza:

:-D Ezentúl már csak "favíz"-nek fogom hívni, ennek legalább kétszer annyi értelme van, mint a favipiravir-nak. (Eddig favipirüpiii -nek hívtuk :-D )

A "Favíz"-et szedhetted volna, bajod nem lett volna tőle, mint az Ivermectintől, de csökkenti a vírus mennyiségét, gátolja a replikációját, szóval jobb lett volna, ha beveszed.

Mindegy, a lényeg, hogy jobban vagy!

A C vitamin adagolást beszéld meg a dokiddal, de szerintem nyugodtan lehet emelni a lábadozás alatt. 3 lityi víznél kevesebbnél azért ne állj meg... Illetve az össz bevitt folyadék (tea, leves, kávé összesen). Másfél liter nagyon kevés!

D-vitamint nem írt az orvosod? 4000Ne a gyógyulásig, utána fele annyi bőven elég, de ezt is a dokiddal kellene lebeszélned, csak javaslat.

A vas jó ötlet!

Mindegy. Örülök, hogy jobban vagy! Végre egy ember, aki jobban van... Olyan sokan nem :-(

Vigyázz magadra nagyon!

2021. márc. 26. 20:14
 15/29 A kérdező kommentje:
Azert tudsz meg valami tanacsot adni?:) koszi javulgatok💜💜❤❤
2021. márc. 26. 21:52
 16/29 A kérdező kommentje:
Ma megint kicsit rosszul vagyok:) de en nemakarok szedni abbol a favibol😭
2021. márc. 27. 10:55
 17/29 anonim ***** válasza:

Igen, általában hullámzóak a tünetek. Ha az orvosod felirta a "faviz"-et, én szedném a helyedben. Nincs sok mellékhatása, de alacsony vírusszámnál azért sokat segít (magasnál már nem számottevő)

Nem tudom, pihenj, igyál sok folyadékot, figyeld a tüneteid. Ha eddig nem lett nagyon rossz, remélhetőleg már meggyógyulsz hamar. Van, akinél sokáig tart a gyógyulás, de a lényeg az, hogy minél alacsonyabb maradjon a vírusszám.

Ha jobban érzed magad, es van külön kert, terasz, ülj ki a napra, levegőzz!

Jobbulást!

2021. márc. 27. 12:44
 18/29 A kérdező kommentje:
Kiulok a napra de hamar kipirosodok mert 1 eve kb napallergiam van meg ezis😂😂😂😂👌 lehet 2 het mire felgyogyulok?
2021. márc. 27. 12:58
 19/29 A kérdező kommentje:
Palinkat iszok ma.
2021. márc. 27. 12:59
 20/29 anonim ***** válasza:

:-o Ne igyál pálinkát! Remélem, csak vicceltél...

Te most trollkodsz? Mert arra nincs időm, sem meg energiám sem...

2021. márc. 27. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!