Kijavította a telefonom és nem olvastam el utólag 😕
2021. márc. 23. 10:39
2/9 anonim válasza:
Vannak fals pozitívok és fals negatívok. Igen, a szervezetbeli gyulladás is befolyásolhatja akár az eredményt.
2021. márc. 23. 10:48
3/9 anonim válasza:
ez antitest teszt, azt jelzi, hogy átestél már a covidon vagy nem. elképzelhető, hogy valamikor már átestél rajta tünetmentesen
2021. márc. 23. 13:21
4/9 anonim válasza:
Mivel az IgM jelez halványan, lehet, hogy mostanában fertőződtél meg. Érdekes. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a PCR. De akármilyen is, szerintem pár hét múlva ismételd meg az antitest tesztet.
2021. márc. 23. 22:36
5/9 anonim válasza:
Nekem időn túl lett ilyen halvány majd következő nap jöttek tesztelni, gyors-negatív, pcr-pozitív
2021. márc. 24. 07:07
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez a teszt péntek esti. Ma teszteltek. A gyorsteszt negatív, a pcr-re kivancsi leszek.
Szerintem csak az ízületi gyulladásomra reagált az antitest teszt.
2021. márc. 24. 09:55
7/9 A kérdező kommentje:
Negatív a pcr teszt. Így tuti hogy az antigen teszt a gyulladást is jelzi ami éppen a szervezetben van
2021. márc. 26. 10:01
8/9 anonim válasza:
Szia!
Kb két hete fáj a csípő ízületem (most múlik el talán) , és pár napja náthás vagyok.
A háziorvos csinált egy gyors tesztet és ugyanúgy mint neked halvány pozitív lett. Holnap jönnek rendes tesztelők.
Hát reménykedem hogy negatív lesz!
2021. márc. 26. 10:59
9/9 anonim válasza:
Én a kérdező helyében megismételném az antitest tesztet egy hónap múlva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!