Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen telefonszámról hívnak...

Milyen telefonszámról hívnak az oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Hívogat egy számomra ismeretlen 30-as mobilszám tegnap óta, nem tudtam felvenni eddig.

Rákerestem, de nincs találat, nem "hivatalos" szám, nem a háziorvosom telefonszáma, nem a lakhelyem szerinti háziorvos telefonszáma, stb.

Elképzelhető, hogy az oltással kapcsolatban keresnek? Más hívást nem várok, a téves hívások nem ennyire kitartóak, a reklámhívások pedig vezetékes számokról szoktak jönni.

Akit telefonon hívnak az oltással kapcsolatban, azt milyen számról? A háziorvos telefonál? Vagy valami kórházi vezetékes?

Ha nem tudnak telefonon elérni, akkor örökre lemaradok az oltásról, vagy küldenek valami más értesítést?

2021. márc. 19. 09:54
 1/2 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nemsokára kezdődik egy hosszú megbeszélés nekem, de ha van rá bármi esély, hogy az oltással kapcsolatban hívnak, akkor közben is felveszem. (Más esetben nem akarnám.)
2021. márc. 19. 09:55
 2/2 lewega ***** válasza:
Nekem is, meg a férjemnek is a háziorvos telefonált más-más időpontban. A férjemet a háziorvos oltotta, nekem meg a Péterfy kórházba kellett mennem.
2021. márc. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!