A jovoheten jonnek engem is tesztelni. Anyukam covidos. Enis azvagyok? Ma kezdodott az egesz testes izomfajdalom meg neha szedules. 20/l
Figyelt kérdés
O a favinemtudom mit szedi ami a koronavirus elleni gyogyszer. Lehet nekem is szednem kell? Hol jolvagyok hol nem. De en 10napot mar itthon voltam vele. Apa csak most es hat nincs semmi baja apanak....2021. márc. 14. 17:20
12/13 A kérdező kommentje:
Igen koszonjuk anyaek sokkal jobban jottek ki ebbol 1 hetig voltak kb betegek en 6 hetes kodosseggel almatlansaggal szedulessel kuszkodtem. En rosszul viseltem de meg nem oltattam be magam. Felek mert penicilin allergiam van. Anya mar bevan oltva.
2021. jún. 20. 23:34
13/13 anonim válasza:
A pencillin allergiának mi köze az oltáshoz? 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!