Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek hányan fogják...

Szerintetek hányan fogják végül elkapni Magyarországon a koronavírust?

Figyelt kérdés
A honnan tudjam és ehhez hasonló válaszokra nem vagyok kíváncsi, senkitől sem kérek pontos számot, szimplán csak érdekel az emberek véleménye.

2021. márc. 13. 20:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9-es! Miert nem tipikus magyar mentalitas, amit csinaltok? Egy abszolut nem banto, sima normalis kerdesbe belekottok es meg nektek all feljebb? Azert lennek hulye, mert feltettem egy kerdest, ahol az emberek VELEMENYET kertem, nem orvosi kutstasokat a jovobeli virusos esetek szamarol? Meg jo, hogy te annyira okos vagy. Altalaban azok az emberek a leghulyebbek, akik a masikat minden ok nelkul lehulyeznek, eszre sem veszik mennyire idiotak. Arrogans barom vagy, ha a valo eletben is ilyen vagy csak sajnalni tudom a kornyezetedben eloket, gondolom egy elmeny lehet nekik, hogy ismernek.
2021. márc. 14. 00:16
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
11.:Te se vagy normális és a kérdésed se az.És te se veszed észre önmagadat.
2021. márc. 14. 00:23
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
több mint 1 milio
2021. márc. 14. 00:24
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem kérdező, te életedben külföldön nem éltél még, és képtelen vagy a demagóg hülye szarságodon túllépni. Engedtessék már meg, hogy szóljak, hogy nincs értelme a kérdésednek úgy, hogy te előre kijelented, hogy "erre nem vagyok kíváncsi"

Ez egy publikus oldal, publikus kérdésekkel. Te felteheted, ahogy akarod, én meg válaszolhatok úgy, ahogy akarom. Nagyon fiatal lehetsz még, és nem is vagy túl okos, sajnos.

2021. márc. 14. 01:35
 15/21 A kérdező kommentje:

14-es!

Meg mindig itt tartasz? Elsore is megertettem, hogy szerinted nem vagyok okos, nyilvan te az elit 160 IQ feletti emberekhez tartozol, mint mindenki mas ezen az oldalon. Birom, hogy a sok barom azt hiszi, hogy a publikus oldal fejogositsa a bunko, arrogans viselkedesre. 😅 Hat kurvärä nem jogosit fel, de nyilvan ezt te is tudod mivel te eltel kulfoldon, nem vagy fiatal es meg Stephen Hawkingtol is okosabb vagy. 😅

Arrogancia level 99.

13-as! Koszonom az egyetlen ertelmes hozzaszolast!

2021. márc. 14. 09:45
 16/21 anonim ***** válasza:
32%
xd
2021. márc. 14. 10:50
 17/21 anonim ***** válasza:
44%

Itt te vagy az arrogáns. Te véletlenül nem magaddal beszélgetsz? :o

Huh basszus, borzasztó vagy. Nem vernek véletlenül otthon?

2021. márc. 14. 11:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Arrogans viselkedesre arrogans valasz. Ja vagy az mar mas, ha veled beszelnek arrogansan? Csak te lehetsz arrogans? Ennyire nem veszed eszre magad? 😅
2021. márc. 14. 11:54
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

bla bla bla

Legalább próbálnál valami olyat írni, aminek van realitása. Te álltál neki itt vergődni, nem mi. :) Szánalmas kis csíra

2021. márc. 14. 12:00
 20/21 A kérdező kommentje:

En vergodok? Latom egeszseges onkeped is van, bar nem csodalkozom. Mellekesen megjegyzem te vagy az, aki mindenkit lehulyez es belekot mindenbe.

Provokald csak nyugodtan tovabb a nepet, latom nincs jobb dolgod. Szanalom. 😅

2021. márc. 14. 12:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!