Szerintetek hányan fogják végül elkapni Magyarországon a koronavírust?
Szerintem kérdező, te életedben külföldön nem éltél még, és képtelen vagy a demagóg hülye szarságodon túllépni. Engedtessék már meg, hogy szóljak, hogy nincs értelme a kérdésednek úgy, hogy te előre kijelented, hogy "erre nem vagyok kíváncsi"
Ez egy publikus oldal, publikus kérdésekkel. Te felteheted, ahogy akarod, én meg válaszolhatok úgy, ahogy akarom. Nagyon fiatal lehetsz még, és nem is vagy túl okos, sajnos.
14-es!
Meg mindig itt tartasz? Elsore is megertettem, hogy szerinted nem vagyok okos, nyilvan te az elit 160 IQ feletti emberekhez tartozol, mint mindenki mas ezen az oldalon. Birom, hogy a sok barom azt hiszi, hogy a publikus oldal fejogositsa a bunko, arrogans viselkedesre. 😅 Hat kurvärä nem jogosit fel, de nyilvan ezt te is tudod mivel te eltel kulfoldon, nem vagy fiatal es meg Stephen Hawkingtol is okosabb vagy. 😅
Arrogancia level 99.
13-as! Koszonom az egyetlen ertelmes hozzaszolast!
Itt te vagy az arrogáns. Te véletlenül nem magaddal beszélgetsz? :o
Huh basszus, borzasztó vagy. Nem vernek véletlenül otthon?
bla bla bla
Legalább próbálnál valami olyat írni, aminek van realitása. Te álltál neki itt vergődni, nem mi. :) Szánalmas kis csíra
En vergodok? Latom egeszseges onkeped is van, bar nem csodalkozom. Mellekesen megjegyzem te vagy az, aki mindenkit lehulyez es belekot mindenbe.
Provokald csak nyugodtan tovabb a nepet, latom nincs jobb dolgod. Szanalom. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!