Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kinek halt meg valakije...

Kinek halt meg valakije koronavírusban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok veszített-e valaki el hozzátartozót a vírus miatt. Hány éves volt?

2021. márc. 9. 21:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Apósom 80 volt, volt alapbetegsege, covid tünetei nemigen voltak, a 2. kórházi tesztje lett pozitív, inkább abba halt bele, hogy a covid miatt nincs látogatás, és a covid osztályon az alapbetegseget nem kezeltek.

Ismeretségi körben meg egy 50-es férfi halt meg, nem tudom, volt-e krónikus betegsege, de hirtelen történt.

Még egy 75 éves férfiról tudok, ő kifejezetten jó karban volt.

2021. márc. 9. 22:44
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Részvétem mindenkinek. Sajnos nem lehet tudni ki hogy reagál a vírusra, szomszéd édesanya 42 éves volt, alapbetegség nélkül meghalt.
2021. márc. 10. 09:24
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
A férjem sógora, a nővére férje december elején halt meg. 58 éves volt. Részvétem édesanyád miatt.
2021. márc. 10. 14:18
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
13-as vagyok. Magas vérnyomása és cukorbetegsége volt.
2021. márc. 10. 14:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Részvétem mindenkinek! Köszönöm a válaszokat!Sajnos elszomorító, hogy mennyire fiatalon meghalnak ebben.
2021. márc. 11. 10:41
 16/23 anonim ***** válasza:
7%
Rákényszerítjük a maszkhordást emberekre és pont attól halnak meg (Legionellózis), ez az elszomorító!
2021. márc. 11. 11:03
 17/23 A kérdező kommentje:
#16 Ő csak ritkán ment ügyet intézni maszkban, egy kis faluban lakott, nem viselt maszkot egész nap. Nem hiszem, hogy a maszk a hibás.
2021. márc. 11. 11:50
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Saját rokonomat nem vesztettem el, de több ismerősöm is vesztett el családtagot. Talán a legszomorúbb ezek közül azaz ismerősöm, aki az USA-ban él, lebeszélte magát, hogy az anyukáját a születésnapjára hazautazzon, hanem 2 héttel később tervezett hazajönni. 1 héttel a születésnap után került korházba az anyukája, a lánya a legelső gépre felszált, amikor az óceán közepén volt, akkor halt meg az anyukája. Az átszállásnál tudta meg a reptéren telefonon, hogy már nem fog tudni találkozni az anyukájával.

82 volt a néni, alzheimeres, de nem volt olyan állapotban, hogy azt gondolják, hogy nemsoká meghal.

2021. márc. 11. 14:24
 19/23 anonim válasza:
31%
Az életkedvemet vesztettem el a sok bezártság miatt.
2021. márc. 11. 14:49
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 Én meg az édesanyámat veszítettem el, a nagymamám pedig kórházban van. Lehet, hogy nem marad senkim.
2021. márc. 11. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!