Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lett hirtelen ilyen...

Mitől lett hirtelen ilyen rossz a járványhelyzet az országban? Mit rontottak el a járványkezelésben?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 16:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
Most őszintén? Mit nem. Mindent későn és azt se rendesen most is ha megnézed mit zárnak be? kb semmit csak megint kib*sznak a kisebb cégekkel és magánvállalkozókkal. Még egy oltást se tudnak megszervezni nem tudom hogy lehet bármit is várni tőlük. Kínai oltást ki is engedélyezte?? A külügy. Értenek ők ehhez? Nem.
2021. márc. 9. 12:10
 22/23 anonim ***** válasza:

+sok féknyúz

és nyárra valóban nem kellett volna enyhíteni

ja és sok orvos felmondott

(és hol van az a lélegeztetőgép, ami egyszerre 3-5 embert is tud lélegeztetni? Pedig annyira felvágtak vele tavaly)

2021. márc. 30. 15:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem tudják most sem eldönteni, hogy vírusvédelmi intézkedéseket akarnak hozni, vagy életmegnehezítőket.

Félreértés ne essék, hoztak értelmes döntéseket ezügyben (pl bármennyire is sajnálom, a színházak, mozik bezárása szerintem hasznos volt)

Ezzel szemben viszont ott van az, hogy focimeccsre még nagyon sokáig nézőként is lehetett menni, kaszinók sokáig nyitva.

És most is, hogy a boltok zárva vannak, ez akár még jó is lehetne járványügyi szempontból, csak nem értem, hogy akkor a lottózó miért van nyitva?

Ezt mindent vagy semmi alapon kéne, nem úgy, hogy éppen aktuálisan mit van kedvük lezárni.

2021. márc. 31. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!