Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kapott valaki (ti vagy akit...

Kapott valaki (ti vagy akit ismertek) kínai oltást?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm meséli, hogy az utóbbi időben azt adják mindenkinek. Mondván másik fajta nincs.

Mindenféle korú, betegségű, vagy akár egészséges embereket oltanak a kínaival. Az ismerettségi körötökben akik megkapták a kínai oltást, hány évesek, és van-e krónikus betegségük?

2021. márc. 5. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. márc. 5. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én, apa, anya is azt kapta, mindegyikünknek van betegsége.
2021. márc. 5. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Itt is sok embert oltottak azzal a faluban. Nagyon ajánlják mindenkinek. Eddig senki nem tapasztalt rosszullétet. Többnyire az időseket oltják vele, nem tudom hány évesek, ezt csak hallottam. Olyan is van akit távolabbról ismerek és azt kapta. Csak ugye azoknál bajos aki akar utazni is később, mert pl Lengyelbe se mehet aki ezt kapja.
2021. márc. 5. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Ennek az utazásos történetnek szerintem várjuk ki a végét, világszerte olyan sok embert oltanak vele, kétlem, hogy lesz ebből probléma.
2021. márc. 5. 09:26
 5/7 Kecskeember ***** válasza:
100%

Tanárom, néhány rokonom megkapta.

A tanáromnak olyan mellékhatás jelentkezett, hogy este egy picit benyálkásodott a torka, családon belül semmiféle mellékhatás nem volt.

Tanárom 52 éves , műtötték is van néhány alapbetegsége.

Rokonok között van magas vérnyomásos, cukorbeteg.

2021. márc. 5. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Kína valamiért rendeli az európai vakcinákat is, az eu-ban meg csak nálunk oltanak kínaival.

Szóval ennek így tényleg bármi lehet a vége.

2021. márc. 5. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

#6 Igen, de már tudtommal szerbiában is sok embert azzal oltottak, talán Csehország is elkezdi, annyira gyászos a helyzet.

Nem fogják azt mondani, hogy senki nem jöhet.

Egyébként én azt látom még egy lehetséges forgatókönyvnek, hogy utólag engedélyezik, mert 100%, hogy semmi baj nincs vele, ráadásul eddigiek alapján azért hatékony is.

2021. márc. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!