Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Baba projektet kezdünk,...

Baba projektet kezdünk, szerintetek kérjük a covid oltást?

Figyelt kérdés

Baba projektet kezdünk, szerintetek kérjük mellette a covid-oltást? Én férfiként nem igazán szeretném, de párom sem. Viszont néha meg úgy gondoljuk hogy fontos lenne a saját egészségünk érdekében.

Van valaki így? A baba projektet nem akarjuk tovább halogatni, nagyon sokat halogattuk már és nem akarjuk tovább húzni.

2021. márc. 4. 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem javasolt ,gondolom nem véletlenül.
2021. márc. 4. 20:11
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Elvileg nem is szabad ilyenkor
2021. márc. 4. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Az miaza baba projekt?
2021. márc. 4. 20:16
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Minimum 9 hónapig védtelenek lesztek, plusz a próbálkozások. Mekkora esély van rá, hogy ennyi idő alatt nem kapjátok el? Pláne, ha elkezdődik a nyitás. Én felelőtlenségnek tartom, de ti tudjátok.
2021. márc. 4. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

Covid miatt ne szüljön akkor senki?

Honna tudod, hogy nem marad így örökre? Honnan tudod meddig tart?

Kifog pusztulni az emberiség...

2021. márc. 4. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne mellette, hanem előtte. Várandósokon még nem tesztelték, így nekik nem javasolt. Ha nem az a csaj, akkor tökmindegy. Nektek akár még hónapokat is kellhet várnotok az oltásra, addigra meg talán már félig meglenne a baba. Annyit meg nem akartok várni, bár lehet, hogy addigra meg lesz a tesztek eredménye terheseken is.
2021. márc. 4. 20:21
 7/15 anonim ***** válasza:
28%

Javasolt vagy sem. Gondolj bele. Mire sorra kerültök a vakcinával, utána a második adaggal, aztán a mellékhatások, azután mire a vakcina kifejti a teljes hatását. Ez így jó pár hosszú-hosszú hónap.

Különben ha már sokat halogattátok, akkor minek várnátok még?

2021. márc. 4. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:
23%
a baba nem projekt, hanem baba, ha ezt sikerült feldolgozni akkor válaszolnék a kérdésre, ne kérjetek oltást
2021. márc. 4. 20:22
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Inkább egy védőnővel beszéljetek... Túl sok itt a nagyon okos meg a Doktor Doktorovics...
2021. márc. 4. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:
40%
#4 12 hónapja kezdtem el futárkodni, azóta több ezer címen voltam, készpénzt fogdosok állandóan, az egész nyarat végigutaztam külföldön, ahol az egyik legtöbben haltak meg. Mennyi esély volt rá hogy nem kapom el? Elég sok, mert nem ezeken múlik, hanem a személyes higiénián és viselkedésen. A korlátozásokat az emberek maguknak köszönhetik, mert az átlagember igénytelen mint saját magával, mind a környezetével. Nem csak itthon, bárhol a világon.
2021. márc. 4. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!