Beoltatod magad?

Figyelt kérdés
Ma döntöttem, igen beoltatom, nem érdekel , hogy mi van benne csak hagyjanak békén a határon mert kamionos leszek.

2021. febr. 27. 23:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
71%
Saját elhatározásból nem.
2021. febr. 28. 01:15
 22/37 anonim ***** válasza:
45%
Nem,ugyanis átestem rajta,és ló**sz volt az egész(a 75 éves nagyanyám is ezen az állásponton van),influenza ellen sem oltatom be magam mert azon is simán átesek,az oltassa be magát aki veszélyeztetett(nek) érzi magát,amúgy én speciel ha nem is hiszek a legfantáziadúsabb konteóknak,akkor is nagyon furának találom ezt az egész helyzetet,úgy ahogy van,abban biztos vagyok hogy a karhatalmak nem akarnak jót az embereknek,ezért én semmiben nem bíznék meg,ami ilyen durva propaganda gépezetnek van alávetve...
2021. febr. 28. 02:02
 23/37 anonim ***** válasza:
56%
Nem szeretném, nem is látom értelmét, sok kérdés tisztázatlan a vakcinával kapcsolatban.
2021. febr. 28. 04:03
 24/37 anonim ***** válasza:
67%
Igen.
2021. febr. 28. 04:37
 25/37 anonim ***** válasza:
60%

Be, mert krónikus tüdőbeteg vagyok. Nem azt mondom, hogy összevissza kakálom magam a COVIDtól, de azért az én esetemben fokozottan veszélyesebb, mint amilyen az oltás reálisan lehet.

24F

2021. febr. 28. 05:22
 26/37 anonim ***** válasza:
55%

Nem.

Minek? Az immunrendszeremet erősítem vitaminokkal, gyümölcsökkel, zöldségekkel, mézzel, gyömbérrel, Béres-cseppel, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel és testmozgással.

Teljesen egészséges vagyok!

2021. febr. 28. 07:02
 27/37 anonim ***** válasza:
57%

Beaoltatom magam.

Teljesen egészséges, sportos ember vagyok, de számomra fontos, hogy minimalizáljam annak a kockázatát, hogy esetleg buszon átadjam valakinek, akinek van alapbetegsége pl.

30F

2021. febr. 28. 07:18
 28/37 anonim ***** válasza:
41%
Én egyelőre kivárok. Megnézem, hogy milyen hatása lesz az oltásnak fél év múlva. Természetesen ha oltás nélkül nem dolgozhatok, vagy az eletemet nagyban korlátozza akkor beoltatom magam.
2021. febr. 28. 07:42
 29/37 anonim ***** válasza:
72%

Én és hasonló korú barátaim, ismerőseim, be vagyunk oltva.

Amúgy egészséges vagyok, sportolok, vitaminokat is szedek. 😃

Ismerek olyat, aki megúszta a fertőzést náthával, de sajnos olyat is, aki elhunyt miatta. 😔 Ismerek fiatalt, akinek mint szövődmény, szív gyulladása lett. Rendbe fog jönni, de nem sportolhat pár hónapig és gyógyszert kell szednie.

25

Nagymamám is be van oltva, 80+

2021. febr. 28. 07:51
 30/37 anonim ***** válasza:
32%
Semmiképp, max akkor ha fizetnek egy olyan összeget amire rábólintok.
2021. febr. 28. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!