Mennyi esélye van, hogy így megfertőződtem koronavírussal?
Az online oktatás óta 4-en vagyunk itthon, anya, apa, a nővérem és én. Novemberben anya covidos lett, és akkor betegedett meg a nővérem is, de apával nekünk semmi bajunk nem volt, úgy hogy végig együtt voltunk a karanténban, persze mindent használtunk immunerősítőnek, amit tudtunk.
Most apa köhög pár napja, én pedig tegnap reggel belázasodtam, és fáj a torkom is.
Ehhez még megjegyezném, hogy az is érdekelne, hogy mennyi az esélye, hogy tavaly januárban covidos voltam. Akkor nagyon csúnyán belázasodtam, és napokig elég rosszul voltam. Akkor ráfogtuk az influenzára, de még sosem voltam influenzás, főleg nem így. Azért is jutott ez eszembe, mert olvastam, hogy valahol a covid feltűnése után elkezdtek hónapokra visszamenőleg vizsgálni eseteket, és kiderült, hogy a covid elterjedése előtt honapokkal már előfordult máshol is, de akkor szintén csak influenzának vélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!